Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ruben Nicolai dolgelukkig in de liefde: ‘Ik heb lang gedacht dat ik dat niet meer zou voelen’

Ruben Nicolai dolgelukkig in de liefde: ‘Ik heb lang gedacht dat ik dat niet meer zou voelen’

Celebs
Ruben Nicolai dolgelukkig in de liefde: ‘Ik heb lang gedacht dat ik dat niet meer zou voelen’

Hoewel 2020 veel rampspoed heeft gebracht, gaat het Ruben Nicolai (45) juist voor de wind. De presentator is niet meer van de televisie weg te denken – ook zijn laatste show ‘De Erfgenaam’ is razend populair – én ook in de liefde heeft Cupido raak geschoten.

Ruben Nicolai tot over zijn oren verliefd

Ruben leerde Paulien kennen tijdens een première ongeveer een jaar geleden. “Als een lulletje rozenwater ben ik naar haar toegegaan”, vertelt Nicolai over hun ontmoeting aan het AD. “Mijn hand uitgestoken – ja, dat kon toen nog gewoon – en me voorgesteld (…) Sindsdien is het gezellig en ben ik hartstikke verliefd.”

Bescherming

De presentator dacht lange tijd dat hij zich niet meer zo zou voelen. “Ik wilde het ook niet dicht bij me laten komen. Een soort bescherming. Voor mezelf en voor de ander die ik geen verdriet wilde doen. Maar je kunt van alles bedenken, de liefde laat zich niet leiden. Toen ik haar tegenkwam, ging ik voor de bijl.”

Diep dal

Het verdriet bij Ruben was groot toen zijn relatie met Laurien in 2013 na elf jaar op de klippen liep. Hij maakte er de afgelopen jaren nooit een geheim van dat hij in een diep dal terechtkwam. Hij leefde ongezond, blowde en had een losbandig leven. Maar zodra de vrouwen te dichtbij kwamen, hield hij de boot af. Het contact tussen hem en Laurien, de moeder van zijn twee dochters Liv (13) en Daantje (8), verliep ook stroef. “Als je net uit elkaar bent, is het zwaar en gun je elkaar weinig, maar nu zijn we in het stadium dat we weer kunnen zien hoeveel we wel samen hebben”, vertelde hij eerder in Vrouw.

Lees ook
Nieuwe vriendin opende ogen Ruben Nicolai: ‘Dacht door scheiding dat ik niet goed was in relaties’

Intensieve therapiecursus

Ruben besloot het roer drastisch om te gooien. “Zes jaar geleden heb ik na mijn scheiding een intensieve therapiecursus in Engeland gevolgd. Ik had een soort reset nodig, een antwoord op de vraag: waarom doe ik wat ik doe? Het was op een landgoed in the middle of nowhere, dat alleen al deed me goed”, vertelde hij eerder in Flair. “Er waren geen afleidingen, ik kon in alle rust tot mezelf komen. Ik heb toen gezien wat ik aan het doen was, wat mijn patronen zijn. Pas als je je daar bewust van bent, kun je het veranderen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee