Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > RTL 4 ontbindt het contract van Frank en Rogier: ‘Ze lopen vier ton mis dankzij hun geruzie’

RTL 4 ontbindt het contract van Frank en Rogier: ‘Ze lopen vier ton mis dankzij hun geruzie’

RTL 4 ontbindt het contract van Frank en Rogier: ‘Ze lopen vier ton mis dankzij hun geruzie’

Al lange tijd maken Frank en Rogier door hun ruzie geen leuke programma’s meer. RTL 4 zou om die reden het contact van de twee willen ontbinden. Een flinke financiële tegenslag voor Frank en Rogier, want daarmee hebben zij geen recht meer op 4 ton.

RTL 4

In de uitzending van Shownieuws vertelt Evert Santegoeds: ‘de kijker wil er niet meer aan en vindt het gewoon niet meer leuk. Als ze al die verhalen lezen van hoe ze elkaar zwartmaken… Dat duurt nu al sinds vorig jaar zomer.’ Het is duidelijk dat RTL 4 niet meer verder wil met de twee realitysterren. ‘Dus RTL zou nu de stekker getrokken hebben uit de samenwerking. Dat wordt ons van verschillende kanten verzekerd,’ vervolgt hij. Ondanks dat het ex-koppel geen programma meer maakte, bleef hun salaris van vier ton per jaar binnenstromen. Tot nu, de twee hebben door met de pers te praten een contractbreuk gepleegd. Dit contact was door RTL verboden. Om deze reden heeft RTL het contract met Frank en Rogier kunnen ontbinden.

Ontslag

De realitysterren laten niks los over de geruchten van het ontslag. ‘Rogier verwijst zelf naar Frank en Frank zegt niets. We hebben RTL ook gebeld en die willen er ook niets over zeggen. Het gaat om fikse bedragen, want ze staan er voor drie jaar onder contract voor vier ton per jaar. Dat is een aardige zakcent.’

Staken van wraakacties

Frank en Rogier hebben veel haat en nijd. Opmerkelijk is dat de twee precies op dit moment niks van zich laten horen.

Rechtszaak

Rogier besloot Frank dwars te liggen toen Frank zich niet aan het vonnis hield en besloot te gaan voor een beslaglegging. De rechter besloot afgelopen maandag de beslaglegging op te heffen. Tot opluchting van Frank. Echter maakte de rechter wel duidelijk dat Frank aan alle verplichtingen van richting Rogier moet voldoen.

Lees ook
Rogier legt beslag op bankrekening van Frank: ‘Kennelijk bang dat ik een deel van mijn banksaldo zou wegsluizen’

De rechter probeert op deze manier de twee te helpen om beter met elkaar om te gaan. De eerste stap lijkt gezet. Na de zitting spraken Frank en Rogier even met elkaar, bleek uit een exclusieve Story-foto. Later vertelde Frank dat dit niet ging om een liefdevol gesprek. Maar er is goede hoop dat dit misschien wel kan leiden tot betere gesprekken met elkaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress