Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Roze explosie: Estavana Polman verrast met babyshower

Roze explosie: Estavana Polman verrast met babyshower

Celebs
Roze explosie: Estavana Polman verrast met babyshower

Voor handbalster Estavana Polman (24) en voetballer Rafael van der Vaart (34) is het aftellen nu écht begonnen. Het stel verwacht binnenkort samen een dochtertje. Afgelopen weekend werd Estavana daarom door haar familie en vriendinnen verrast met een knalroze babyshower.

Lees ook
ZIEN: Estavana toont babybuik

Roze luiertaart
Op Instagram deelde de sportvrouw een collage met foto’s van de feestelijke dag, die ze samen met zestien geliefden vierde. Te zien is dat Estavana op het feest – een kleine roze explosie – volop verwend is met lekker eten en cadeautjes, waaronder een grote, roze luiertaart.

‘Het was geweldig’
Met een roze kroontje op, een roze sjerp om en een stralend gezicht schittert de moeder in spé op de foto’s. Zo te zien werden er spelletjes gespeeld en moest Estavana onder meer de babyfoto’s van haar gasten raden. Ook poseerde met haar hele entourage, van wie een groot deel voor de gelegenheid in het roze gekleed was, voor een gezellige groepsfoto. “Bedankt iedereen, het was geweldig!”, schrijft ze bij de collage.

Gezinsgeluk
Estavana wordt voor de eerste keer moeder. Rafael kreeg tien jaar geleden, samen met zijn ex-vrouw Sylvie Meis, zoontje Damián. Wanneer Estavana precies is uitgerekend, is niet bekend.

Babyshower 💞👶🏻 bedankt iedereen het was geweldig!! #littlegirl #cantwaittoseeyou

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee