Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes op 70e verjaardag herdacht door gezin: Roxeanne deelt prachtig bericht aan vader

André Hazes op 70e verjaardag herdacht door gezin: Roxeanne deelt prachtig bericht aan vader

André Hazes op 70e verjaardag herdacht door gezin: Roxeanne deelt prachtig bericht aan vader

Vandaag zou André Hazes 70 jaar geworden zijn, een speciale dag waar zijn dierbaren – dochter Roxeanne (28), zoon André (27) en vrouw Rachel (51) – natuurlijk bij stil staan. Op Instagram delen ze alledrie foto’s en mooie woorden voor de in 2004 overleden volkszanger. Vooral het bericht van Roxeanne aan haar vader maakt indruk.

Handgeschreven brief

André houdt het kort. De zanger deelt een jeugdfoto samen met zijn vader en schrijft er alleen “70” bij, vergezeld door een ster-emoji. Rachel Hazes pakte wat grootser uit en schreef een handgeschreven brief voor haar overleden man. “Jeetje Dré; wat mis ik jou iedere dag steeds meer”, schrijft de 51-jarige Rachel, die een foto van de brief deelt op haar Instagram. “Mijn leven en mijn hart zal altijd staan in het teken van jou”, vervolgt ze. Ze is naar eigen zeggen dagelijks bezig met de volkszanger, die bekend werd met liedjes als Zij Gelooft In Mij en Kleine Jongen. “Maar doe dat met alle liefde voor jou en jouw fans.”

‘Minder herinneringen dan ik hoopte’

Ook Roxeanne richt zich tot André in een openhartig bericht. “Ik koester de herinneringen. Het zijn er minder dan ik hoopte, maar genoeg om mijn zoon over te vertellen”, begint Rox de post bij een foto van haar en haar vader. “Ik koester je karaktereigenschappen, die ik in mezelf terug vind, waardoor ik de mooiste versie van mezelf kan zijn. Ik koester wie je op mijn pad stuurt. Mijn Erik, mijn zoon en de mensen waar ik gelukkig van word. Ik koester je wijze lessen, onze vriendschap en vader dochter band. En ik koester dat je de eerste belangrijke man in mijn leven bent.” Ze sluit de prachtige en emotionele post af met felicitaties: “Happy birthday in heaven, daddy. Voor altijd bij me.”

Documentaire

In april van dit jaar werd ter ere van de zeventigste verjaardag van André de AVROTROS-documentaire Kleine Jongen uitgezonden. Na de eerste aflevering liet Roxeanne op Instagram weten geen toestemming te hebben gegeven om archiefmateriaal van het gezin te gebruiken. Het gaat volgens de zangeres onder meer om beelden die zij met haar eigen recorder heeft gefilmd. In een van de fragmenten is een van de laatste gesprekken te zien die zij met haar vader had.

Lees ook
André uit de picture, maar Roxeanne allesbehalve: band tussen Monique en ‘zus’ sterker dan ooit

Pijnlijke ontdekking

“Aangezien ik niets anders van mijn vader heb dan herinneringen, had ik deze beelden graag privé gehouden en op een zelfgekozen moment willen bekijken en aan mijn kind laten zien”, aldus Roxeanne. Het doet haar “extra veel pijn” dat de beelden nu op straat liggen. “Ik heb via mijn management aan beide producenten laten weten dat ik niet akkoord ga met het gebruik van privébeelden. Het kwetst me dat deze wens genegeerd is en dat dit in de komende afleveringen naar alle waarschijnlijkheid nog vaker gebeurt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Bron: STORY | Beeld: ANP