Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tweede kindje voor Roxeanne Hazes? ‘Fender staat te popelen’

Tweede kindje voor Roxeanne Hazes? ‘Fender staat te popelen’

Celebs
Tweede kindje voor Roxeanne Hazes? ‘Fender staat te popelen’

Dat Roxeanne Hazes (27) haar geluk niet op kan met haar gezin, moge duidelijk zijn. De zangeres deelt de ene na de andere foto van haar zoontje Fender, die inmiddels al ruim twee jaar in haar leven is. Of er nog een tweede kindje in aantocht is voor de trotse ouders? Als het aan de zoon des huizes ligt in elk geval wél.

Tweede kindje voor Roxeanne Hazes?

In het gloednieuwe winterboek van LINDA.meiden doet Roxeanne onder meer een boekje open over de eventuele komst van een tweede kindje. Als het aan Fender ligt, wordt-ie namelijk wel een grote broer. “Hij staat te popelen”, vertelt de zangeres erover. “Hij wijst soms naar mijn buik en zegt: ‘Mama, baby?'”

Seksleven

Ook vertelt Roxeanne openhartig over haar seksleven na het krijgen van een kindje. “Nu we ouders zijn, doen we het wat minder vaak. Daar ga ik niet over liegen”, geeft de Hazes-telg toe. “Maar het is niet ineens ‘brave-papa-mama-sex’. Onze sex is goed, en ook nog stout.”

Uit de kleren

Voor de bijbehorende fotoshoot geeft Roxeanne zich letterlijk bloot. Het is overigens niet de eerste keer dat ze uit de kleren is gegaan voor het blad. Hoewel ze het in het begin nog wel spannend vond, was dat al snel verleden tijd: de zangeres had naar eigen zeggen na een tijdje niet eens maar door dat ze naakt was. “Die mentaliteit heb ik nog steeds”, vertelt ze erover. “Het is niet zozeer dat ik mijn lijf zó mooi vind, maar ik heb een kindje gebaard, mijn buik is naar de tyfus, maar wat kan mij dat nou schelen? Ik ben geen Kylie Jenner, maar dat wíl ik ook niet.”

Zelfliefde

Omdat Hazes wat actiever wilde worden, besloot ze het roer om te gooien. “Doodongelukkig was ik. Ik was net moeder geworden, maar had hulp nodig om van de bank af te komen.” Mentaal voelt ze zich nu stukken beter. “Zelfliefde staat voor mij nu op nummer één.”

Lees ook
Onafscheidelijk: zichtbaar stralende Roxeanne en Monique genieten samen met kids van ‘zussenuitje’

Happy family

In de zomer van 2018 werd Roxeanne Hazes voor de eerste keer moeder. Op 10 juli beviel ze van Fender Andrew Arnold Zwennes, zoals het jochie voluit heet. De zangeres kreeg haar zoon met haar grote liefde én verloofde Erik Zwennes.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

S/O naar al die mensen, die van hun lichaam proberen te houden. Ook al vertelt de maatschappij je soms iets anders. Voor jou, die denkt nooit goed genoeg te zijn. Voor jou, met je mini tietjes, mega boobs, rechtopstaande borsten, peren titties, zonder borsten, hang-sack boobies. Omarm jezelf! Je beslist niet zomaar dat je, je lichaam haat. Het wordt je simpelweg geleerd. Dus in plaats van zo streng voor jezelf te zijn, mag je lichaam ook wel eens bedankt worden. Want je hebt er maar één en dat is helemaal van jou. Dus wees er een beetje lief voor. Oh, en ik sta op de cover van het @linda_meiden #winterboek.😍 Samen met die leuke @bilalwahib ga ik de diepte in over de liefde, seks & snacks. Dat in combinatie met een heerlijke shoot van ons saampjes. Vanaf nu overal te koop! Veel leesplezier, lieve mensen❤️🥰 #BodyPositivityMovement #LindaMeidenWinterboek •• Fotografie: @anhkietduong Styling: @lidewijmerckx Visagie: @carlossaidel

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn favoriete mensje op aarde❤️

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee