Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Roxeanne blikt terug op vakantie en deelt wel héél herkenbare post voor alle moeders

Roxeanne blikt terug op vakantie en deelt wel héél herkenbare post voor alle moeders

Roxeanne blikt terug op vakantie en deelt wel héél herkenbare post voor alle moeders

Roxeanne Hazes heeft er een welverdiende vakantie op zitten met haar geliefde Erik Zwennes en hun zoontje Fender. Van de heerlijke trip deelt de zangeres een schattig kiekje met haar kleine spruit en vooral de tekst is erg herkenbaar voor alle ouders.

“Ik heb het gevoel dat we na deze vakantie weer toe zijn aan vakantie, maar jeetje, wat is het leuk om je zoon de tijd van zijn leven te zien hebben”, schrijft Roxeanne bij de foto. “Dat maakt het stennis schoppen in een restaurant, omdat je geen tabasco popcorn van ons mag en het weggooien van mijn roerei door de ontbijtzaal, goed. Zielsgelukkig met jullie, Erik en Fender.”

Beste mama

Erik kan het niet laten om een liefdevolle reactie te plaatsen op de prachtige foto. “En wij zielsgelukkig met jou”, aldus de verloofde van Roxeanne. “Beste mama.”

Zó herkenbaar

Ook de volgers van Roxeanne gaan los op het kiekje en kunnen zich er helemaal in vinden. “Oh, zo herkenbaar! En zo fijn om te weten dat het bij heel veel mensen zo is”, luidt een van de reacties. En: “Ohhh, zó herkenbaar! Moe maar tevreden naar huis zometeen.”

Lees ook
Zien: Roxeanne Hazes deelt stoere (en ietwat blote) foto met Fender op haar arm

Liefde

Roxeanne en Erik zijn sinds eind 2016 samen. Na krap drie maanden daten maakte het koppel bekend dat Erik Roxeanne ten huwelijk gevraagd had. Wanneer de twee daadwerkelijk gaan trouwen, is nog niet bekend. In juli 2018 werd hun liefde bezegeld met zoontje Fender. Dit heuglijke nieuws maakte de zangeres bekend met een prachtige gezinsfoto.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram