Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Roxeanne Hazes deelt stoere (en ietwat blote) foto met Fender op haar arm

Zien: Roxeanne Hazes deelt stoere (en ietwat blote) foto met Fender op haar arm

Zien: Roxeanne Hazes deelt stoere (en ietwat blote) foto met Fender op haar arm

Roxeanne Hazes geniet vandaag net als ieder ander van het heerlijke weer en de warme zonnestralen. Ze is op stap met de kleine Fender en verschijnt daarbij ten tonele in niets meer dan een comfortabele broek en een bikinitop. 

Van die stoere maar sexy look deelt de zangeres een foto op Instagram, waarop te zien is hoe ze haar zoontje vasthoudt. En haar fans kunnen niet stoppen met complimentjes geven. “Ik volg je nu al een tijdje en ik vond je al geweldig. Maar wat ben je ook een lekker wijf. Een grote high five voor jou!”, luidt een van de reacties. Een ander reageert: “Wauw! Ik had op jouw leeftijd hetzelfde lef willen hebben. Je bent een mooi voorbeeld voor jonge vrouwen!”

#ZijHeeftFlair

Helaas zijn niet alle reacties op de foto even positief. Zo vragen sommige volgers zich af “waarom” Roxeanne zo’n foto deelt. Het is niet de eerste keer dat de zangeres heel wat ongevraagde kritieken krijgt op haar foto, maar onlangs heeft ze met een hilarische foto uitgehaald naar alle haters en benadrukt zich niéts aan te trekken van die negatieve commentaren.

Lees ook
Liefste wat je vandaag gaat zien: Roxeanne deelt de zoetste kiekjes van Fender

XXX

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram