Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Roxeanne Hazes over broertje André: ‘Gun het André om beste versie van zichzelf te worden’

Roxeanne Hazes over broertje André: ‘Gun het André om beste versie van zichzelf te worden’

Roxeanne Hazes over broertje André: ‘Gun het André om beste versie van zichzelf te worden’

Afgelopen weekend was het tijd voor de langverwachte Holland zingt Hazes-concerten. Onder andere Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rolf Sanchez waren van de partij. Uiteraard kon dochter Roxeanne Hazes ook niet ontbreken. Helaas voor Roxeanne en de fans ontbrak broertje André Hazes bij de concerten. 

Gemis André Hazes

De Holland zingt Hazes-concerten draaien uiteraard om de liedjes van de overleden zanger André Hazes. Normaliter zijn zowel dochter Roxeanne als zoon André van de partij, maar André kampt met een burn-out en was daarom niet aanwezig. “Dré wordt zeker gemist, zeker tijdens zo’n avond”, vertelt zus Roxeanne aan Shownieuws. “Maar het allerbelangrijkste is dat hij herstelt en het zichzelf gunt om de beste versie van zichzelf te worden”. André maakte helaas geen surprise entry en bleef bij beide concerten afwezig.

In maart is het 10-jarige jubileum van Holland zingt Hazes. Roxeanne zal zeker van de partij zijn, maar de verdere invulling qua artiesten is nog niet bekend. “Ik denk dat het één groot spektakel gaat worden volgend jaar”, laat Roxeanne weten. Maar zal broerlief André er dan ook bij zijn? “Mits hij natuurlijk herstelt van dat wat er speelt”, zegt Roxeanne. Als het aan haar ligt is hij er gewoon weer bij tegen die tijd. Maar het zal afwachten zijn of André zich tegen die tijd wel goed genoeg voelt.

Lees ook
Wauw! Roxeanne Hazes verrast fans met nieuw kapsel tijdens Holland zingt Hazes

De burn-out van André

André Hazes heeft meerdere concerten in november en december afgezegd vanwege zijn emotionele burn-out.  “André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken”, zei zijn management een paar maanden terug. Veel artiesten hebben vernomen dat het al wel een stuk beter gaat met André dan een paar weken geleden. André laat zelf niks los over zijn herstel. Wel is André weer in Nederland en bezoekt hij met enige regelmaat zijn ex Monique en zoontje Dré. Monique is zelf erg blij dat André er weer voor hun kleine jongen kan zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress