Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoontje Roxeanne Hazes deelt kusjes uit en de beelden zijn té schattig

Zoontje Roxeanne Hazes deelt kusjes uit en de beelden zijn té schattig

Celebs
Zoontje Roxeanne Hazes deelt kusjes uit en de beelden zijn té schattig

Het zoontje van Roxeanne Hazes (26) en haar geliefde Erik Zwennes groeit als kool. De dreumes begrijpt dan ook steeds meer, wat heerlijke beelden oplevert.

De zangeres heeft Fender alvast geleerd hoe je echte kusjes moet geven. En hoewel hij zijn lippen nog niet tuit, weet hij wél het geluidje te produceren en knijpt hij zijn oogjes dicht terwijl hij dat doet. “De lekkerste kusjes…”, schrijft de trotse moeder erbij.

#Smelt

Volgers van Roxeanne kunnen er niet over ophouden hoe schattig ze Fender vinden. “Snoetje”, reageert collega Glennis Grace op het filmpje. Een fan schrijft: “Het is niet eens mijn kind en ik smelt al.”

André Hazes senior

Ook blijft niet onbesproken op wie het jochie het meeste lijkt. “Als ik het mag zeggen… hij lijkt enorm op je vader”, aldus een fan. Die persoon krijgt bijval van een andere volger. “Dat dacht ik ook!”

Lees ook
Superzoet filmpje: Roxeanne heeft grootste lol met zoontje Fender

Ode

Onlangs heeft Roxeanne het nummer Mama was een klootzak uitgebracht. De opvallende titel van het nummer is bedacht door Vjeze Fur. Voordat de twee begonnen met het schrijven van de nieuwe single, gaf Roxeanne aan dat het een liefdesverklaring moest worden aan haar zoon – dat ze hem wilde vertellen hoe haar leven door hem is veranderd. Fender Andrew Arnold Zwennes, zoals het jochie voluit heet, werd op 10 juli 2018 geboren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De lekkerste kusjes…😭❤️

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee