Je bent hier: Home > Celebs > Roxeanne Hazes heeft groot nieuws voor haar fans

Roxeanne Hazes heeft groot nieuws voor haar fans

Celebs
Roxeanne Hazes heeft groot nieuws voor haar fans

Roxeanne Hazes gaat in oktober en november op tournee door het land. De tournee heet In mijn bloed, gelijk aan haar debuutalbum dat in september verschijnt en de titeltrack die ze volgende maand als single uitbrengt. Dit meldt haar platenmaatschappij Top Notch.

Lees ook: Roxeanne Hazes wil op bijzondere dag trouwen

In mijn bloed
Op 7 september wordt het album feestelijk gepresenteerd in Melkweg Amsterdam. De albumtour In mijn bloed begint ze op 14 oktober in Alkmaar. Afgelopen voorjaar kwam Roxeanne Hazes al met haar eerste single: Ik was toch je meisje. Met meer dan een half miljoen streams en nog meer views voor de bijbehorende videoclip werd het nummer een hit. In augustus verschijnt de opvolger en tevens titeltrack In mijn bloed.

• T O U R A L E R T • Eindelijk mag ik het zeggen! Ik ga op tour met live band en daar kan jij bij zijn. 😍❤ ・・・ Deze zomer kom ik nog met een nieuwe single ‘In Mijn Bloed’ de titeltrack van het album dat in september verkrijgbaar is. Op 7 september wordt het album feestelijk gepresenteerd in Melkweg Amsterdam. In oktober en november ben ik te horen en zien door heel het land tijdens de grote In Mijn Bloed-albumtour: • Do 07/09 Melkweg, Amsterdam [ALBUMPRESENTATIE] Za 14/10 Victorie, Alkmaar Vr 20/10 Burgerweeshuis, Devemter Za 21/10 Doornroosje, Nijmegen Vr 27/10 Patronaat, Haarlem Do 02/11 Mezz, Breda Vr 03/11 Neushoorn, Leeuwarden Zo 05/11 Tivoli De Helling, Utrecht, Vr 10/11 Metropool, Hengelo Do 23/11 Paard, Den Haag Vr 24/11 Gigant, Apeldoorn Za 25/11 De Meester Almere • De ticketverkoop van de In Mijn Bloed-tour en albumpresentatie zijn per direct gestart via de diverse zalen. VOOR MEER INFO: {LINK IN BIO}

A post shared by ★ Dochter Dre ★ (@roxeannehazes) on

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95! 

Shoppen is altijd een goed idee