Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Roxeanne Hazes deelt nietsverhullende foto inclusief striae

Roxeanne Hazes deelt nietsverhullende foto inclusief striae

Roxeanne Hazes deelt nietsverhullende foto inclusief striae

Roxeanne Hazes (28) geeft zich bloot op Instagram. Ze plaatst een nietsverhullende foto inclusief striae om een krachtige boodschap over te brengen: ieder lijf is prachtig. 

Roxeanne Hazes geeft zich bloot

Roxeanne begint haar post met: “Hello, you beautiful badass b*tch.” Ze gaat verder: “Shoutout naar alle mensen die van zichzelf proberen te houden in een maatschappij die je vertelt dat niet te doen. I see you!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes)

Complimenten

Roxeanne kan rekenen op heel wat complimenten en hartjes onder de post. Iemand merkt op: “Tegenwoordig moet het allemaal slank en aan het schoonheidsideaal voldoen: onzin! Je bent mooi zoals je bent en rondingen horen bij een vrouw.” Ook reageert een ander: “Knapperd ❤️”.

Zelfliefde

Voor de zangeres is zelfliefde heel belangrijk. Zo ging ze voor een shoot in Linda. Meiden eerder ook al uit de kleren. “Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent”, schreef ze destijds. “Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is”. Roxeanne vervolgde: “Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes)

Lees ook
Tweede kindje voor Roxeanne Hazes? “Fender staat te popelen”

Onzeker

Roxeanne liet eerder weten lang niet altijd zo zeker te zijn geweest over zichzelf. In haar Instagram Stories deelde ze namelijk de ware reden achter haar gekleurde lokken. “Ik heb altijd last gehad van faalangst en onzekerheden. Als ik nu terugkijk naar oude foto’s denk ik: you rock, sis! Ik experimenteerde veel door mijn haar constant te verven. Mensen vonden dat toen heel stoer, maar in werkelijkheid deed ik het om mijn onzekerheden te maskeren.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress