Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > #HappyBirthday: Roxeanne Hazes feliciteert verloofde met lieve woorden

#HappyBirthday: Roxeanne Hazes feliciteert verloofde met lieve woorden

#HappyBirthday: Roxeanne Hazes feliciteert verloofde met lieve woorden

Erik Zwennes, de verloofde van Roxeanne Hazes, mag vandaag 34 kaarsjes uitblazen. Iets wat de zangeres natuurlijk niet geruisloos voorbij kan laten gaan. Daarom plaatst ze een reeks lieve foto’s van hen samen én schrijft ze er een prachtige tekst bij.

“Ik denk dat we elkaar geen mooier cadeau kunnen geven dan de komst van Fender in ons leven en laten we eerlijk zijn, bij ons is de ander elke dag jarig. Want wat een feestje is het om met je beste vriend samen te zijn”, aldus Roxeanne. “Maar vandaag maken we er natuurlijk een extra leuke dag van. Dat verdien je, allerliefste papabeer. Proost op jou! My all. Fender en ik houden zielsveel van je. WIJ! Voor altijd, liefste. KUSSSSSS.”

Bijzonder

De lieve post van Roxeanne is niet aan Erik voorbijgegaan. “De eerste verjaardag met z’n drietjes is extra bijzonder”, reageert hij. “Bedankt dat ik elke dag met jou mag vieren. We maken er een heerlijke dag van. Hou van jou allessie.”

Lees ook
Liefste wat je vandaag gaat zien: Roxeanne deelt de zoetste kiekjes van Fender

Felicitaties

Ook stroomt er onder de kiekjes een hoop felicitaties binnen voor het verliefde stel. “Van harte gefeliciteerd met je manneke, wens jullie een fijne dag”, schrijft iemand. Een ander tikt: “Knap koppel! Geniet van deze mooie dag.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram