Je bent hier: Home > Celebs > Roxeanne Hazes over eerste jaar met zoontje Fender: ‘Jouw mama zijn is de mooiste taak’

Roxeanne Hazes over eerste jaar met zoontje Fender: ‘Jouw mama zijn is de mooiste taak’

Celebs
Roxeanne Hazes over eerste jaar met zoontje Fender: ‘Jouw mama zijn is de mooiste taak’

Vandaag is het feest in huize Hazes-Zwennes! De kleine Fender mag vandaag alweer één kaarsje uitblazen. Een emotionele gebeurtenis, zeker voor zijn moeder Roxeanne.

“7 november 2017. Papa en ik hadden iets te vieren”, begint de zangeres haar verhaal bij een reeks foto’s van het jochie. “Al twee jaar waren we verliefd, wisten we dat we elkaar nooit los zouden laten en alles aan konden, zolang we elkaar hadden. Onze grootste wens was opnieuw zwanger raken.”

Zwangerschapstest

Op hun “verkeringsdag” besloten ze na hard wensen en een hoop schietgebedjes een zwangerschapstest te doen, omdat Roxeanne zich al een tijd niet zo lekker voelde en soms de hele dag misselijk. “Aan de minuten wachten op het toilet leek geen einde te komen. Papa en ik bleven staren naar de test en met trillende handen hoopten we dat onze wens in vervulling zou gaan.” Toen kregen de twee het goede nieuws. “Toen de test aangaf dat er een kindje in mijn buik groeide, konden we ons geluk niet op. Hoewel we daarna weken in spanning zaten en wensten dat het deze keer een goede zwangerschap zou zijn, konden we niet wachten om je te ontmoeten.”

Bevalling

De dag voordat Fender geboren werd voelde de zangeres zich “anders”. “Ik heb geen pijn, maar ik voel wel dat je lekker aan het rommelen bent, daarbinnen. Ik bleef volhouden dat dit geen weeën waren, want ons was geleerd dat ik die echt wel zou voelen”, vervolgt Roxeanne. “Ik heb je nieuwe thuis nog even lekker schoongemaakt (alsof ik het onbewust toch aanvoelde) en papa en ik deden kruiswoordpuzzels. Maar mama zat de hele dag al wel in haar eigen wereldje. Wat we niet wisten, was dat de bevalling begonnen was. Maar waar bleef dan de pijn? Op het moment dat mama echt pijn kreeg (jeetje, je deed me pijn, kleine Fender), had ik al 9cm ontsluiting. En dus zijn we met spoed naar het ziekenhuis gegaan.”

Lees ook
Geëmotioneerde Roxeanne Hazes blikt terug: ‘Ik woog 100 kilo’

Geboorte

En daar was 3 kwartier later, op 10 juli 2019 om 05:49 in de ochtend haar kleine mannetje. “Alles voelde nog een beetje onwerkelijk en overweldigend. Maar God, wat ben ik dankbaar dat je in ons leven bent. Ons jongetje, waar het allemaal om draait.” Vandaag is Fender alweer een jaar oud en de tijd vliegt aldus de zangeres. “Dat dit het mooiste jaar uit mijn leven is, is zeker. Ik zou geen dag met iemand anders willen ruilen, want jouw mama zijn is de mooiste taak die ik heb gekregen. Gefeliciteerd, lieve, kleine frummel. Je bent perfect. Perfect voor ons. Papa en mama houden zielsveel van jou.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

7 november 2017. Papa en ik hadden iets te vieren. Al een jaar waren we verliefd, wisten we dat we elkaar nooit los zouden laten en alles aan konden, zolang we elkaar hadden. Onze grootste wens was opnieuw zwanger raken. Dus na hard wensen en een hoop extra lieve gebedjes, besloten we op onze ‘verkeringsdag’ een zwangerschaps test te doen, want mama voelde zich al een tijdje niet zo lekker en was soms de hele dag misselijk. Aan de minuten wachten op het toilet leek geen einde te komen. Papa en ik bleven staren naar de test en met trillende handen hoopten we dat onze wens in vervulling zou gaan. Toen de test aangaf dat er een kindje in mijn buik groeide, konden we ons geluk niet op. Hoewel we daarna weken in spanning zaten en wensten dat het deze keer een goede zwangerschap zou zijn, konden we niet wachten om je te ontmoeten. 9 juli 2018. Mama voelt zich ‘anders’. Ik heb geen pijn, maar ik voel wel dat je lekker aan het rommelen bent, daarbinnen. Ik bleef volhouden dat dit geen weeën waren, want ons was geleerd dat ik die echt wel zou voelen. Ik heb je nieuwe thuis nog even lekker schoongemaakt (alsof ik het onbewust toch aanvoelde) en papa en ik deden kruiswoordpuzzels. Maar mama zat de hele dag al wel in haar eigen wereldje. Wat we niet wisten, was dat de bevalling begonnen was. Maar waar bleef dan de pijn? Op het moment dat mama echt pijn kreeg (jeetje, je deed me pijn, kleine Fender), had ik al 9cm ontsluiting. En dus zijn we met spoed naar het ziekenhuis gegaan. 3 kwartier later, op 10 juli 2018 om 05:49 in de ochtend, lag ineens het mooiste jongetje van de wereld op mijn buik. Alles voelde nog een beetje onwerkelijk en overweldigend. Maar God, wat ben ik dankbaar dat je in ons leven bent. Ons jongetje, waar het allemaal om draait. Vandaag ben je 1 jaar geworden en als ik terugkijk op het afgelopen jaar, vraag ik me af waar de tijd gebleven is. Dat dit het mooiste jaar uit mijn leven is, is zeker. Ik zou geen dag met iemand anders willen ruilen, want jouw mama zijn is de mooiste taak die ik heb gekregen. Gefeliciteerd, lieve, kleine frummel. Je bent perfect. Perfect voor ons. Papa en mama houden zielsveel van jou.❤️

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Bron: Story.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee