Je bent hier: Home > Celebs > Roxeanne Hazes deelt eerste bewegende echobeelden van baby

Roxeanne Hazes deelt eerste bewegende echobeelden van baby

Celebs
Roxeanne Hazes deelt eerste bewegende echobeelden van baby

Half januari maakte Roxeanne Hazes bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Aan de eerste ‘buikfoto’ te zien, lijkt ze al even onderweg. Mogelijk hebben zij en verloofde Erik extra lang gewacht met het delen van het mooie nieuws vanwege een eerdere miskraam. Nu iedereen dan éindelijk mag weten dat er een baby in aantocht is, is het ook tijd voor het delen van de eerste echobeelden.

Lees ook
Roxeanne Hazes overspoeld met vragen over zwangerschapslingerie

Verliefd
Vandaag heeft de zangeres bewegende beelden van haar haar kindje op Instagram geplaatst. Rox is duidelijk nu al tot over haar oren verliefd. ‘Neusje’, valt er in beeld te lezen naast een pijltje en een emoji met hartjesogen. Haar grote liefde en papa van de baby Erik Zwennes tagt ze in het bijschrift van de video.

Mysterie-muisjes
Wanneer Roxeanne is uitgerekend is niet bekend. Ook het geslacht van het kindje houdt het stel voorlopig nog geheim. Wel vroeg Roxeanne haar Instagramvolgers eerder al of zij denken dat het een jongetje of een meisje wordt. Het blijft nog even gissen, helaas.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP

Shop de leukste items: