Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vier jaar liefde: Roxeanne en Erik vieren jubileum met verliefde kiekjes

Vier jaar liefde: Roxeanne en Erik vieren jubileum met verliefde kiekjes

Vier jaar liefde: Roxeanne en Erik vieren jubileum met verliefde kiekjes

Roxeanne Hazes (27) en haar geliefde Erik Zwennes (35) zijn vier jaar bij elkaar. Volgens de zangeres sloeg de vonk direct over. Inmiddels vormen ze samen met Fender (2) een gezin. De zangeres staat stil bij deze bijzondere dag met romantische foto’s en video’s.

Vonk

Roxeanne weet nog precies wanneer de vonk tussen haar en haar geliefde oversloeg: tijdens het Lowlands festival op 20 augustus 2016. Inmiddels zijn ze een paar jaar, een verloving én een kind verder. “Je hield van me op momenten dat ik niet van mezelf kon houden”, vertelt de zangeres. “Je haalt het beste in me naar boven en dat al vier jaar lang. Je geeft me de beste jaren van mijn leven.”

Tweede kindje

In het gloednieuwe winterboek van LINDA.meiden doet Roxeanne onder meer een boekje open over de eventuele komst van een tweede kindje. Als het aan Fender ligt, wordt-ie namelijk wel een grote broer. “Hij staat te popelen”, vertelt de zangeres erover. “Soms wijst hij naar mijn buik en zegt: ‘Mama, baby?'”

Lees ook:
Onafscheidelijk: zichtbaar stralende Roxeanne en Monique genieten samen met kids van ‘zussenuitje’

Trouwplannen

Toen Fender nog niet geboren was, werd Roxeanne al door Erik ten huwelijk gevraagd. Intussen zijn de twee al een hele tijd verloofd, maar is er nog altijd geen definitieve huwelijksdatum gepland. “Zoals we er nu over denken, willen we naar Las Vegas. Een van onze lievelingsbands geeft daar in april een afscheidsconcert en we vinden het een goed idee om dat te combineren,” vertelde Roxeanne destijds aan Story over haar huwelijksplan. “Eerst trouwen in zo’n kapelletje met een foute Elvis Presley en een Marilyn Monroe om daarna naar het concert te gaan.” Door Fender is het huwelijk naar de achtergrond verdwenen, zo vertelde Erik. “Wanneer Fender wat ouder is zullen we weer eens over een bruiloft gaan nadenken. We hebben geen haast.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn hart klopt zoveel sneller door deze 2 jongens.❤️

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress