Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Roxeanne Hazes zet volgende stap in carrière!

Roxeanne Hazes zet volgende stap in carrière!

Roxeanne Hazes zet volgende stap in carrière!

Roxeanne Hazes is zangeres, maar nu slaat ze een geheel nieuwe weg in, want dit najaar is de 23-jarige te zien in de romantische komedie Hartenstrijd. Ze neemt de rol van barvrouw op zich.

Onbekend terrein
Deze carrièreswitch is niet zonder slag of stoot verlopen, want acteren is voor de dochter van wijlen volkszanger André Hazes nog onbekend terrein. ‘Dit is niet mijn gebied. Het is mijn eerste keer, dus erg spannend om te doen!’

Next level
Toch moet ze zich voor het zingen van haar nummers ook inleven in een bepaald gevoel of een bepaalde stemming. ‘Zingen, wat ik normaal gesproken doe, vereist natuurlijk ook iets van acteerwerk,’ vertelt Roxeanne aan Shownieuws. ‘Het komt weleens voor dat je niet helemaal in een lekkere periode zit, maar dan moet je toch een lach opzetten. Maar dit is wel even next level.’

Verhaallijn
Jennifer Hoffman kruipt voor Hartenstrijd, van de makers van de hitfilm Hartenstraat, in de huid van motoragente Tina. Na opnieuw bedrogen te zijn, heeft ze zich voorgenomen om zich nooit meer aan een man te binden en alleen nog maar te daten voor seks. Uiteindelijk loopt ze Sven (Tibor Lukács) tegen het lijf en dat heeft de nodige consequenties, aangezien hij net van plan was om niet meer met vrouwen af te spreken puur en alleen voor een avontuurtje.

We moeten nog wel even wachten tot we Roxeanne op het witte doek kunnen bewonderen, want de film is pas vanaf 27 oktober in de bioscoop.

Bron: Grazia

Lees ook: