Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rose Bertram is bevallen van tweede dochter en deelt bijzondere foto’s op Instagram

Rose Bertram is bevallen van tweede dochter en deelt bijzondere foto’s op Instagram

Rose Bertram is bevallen van tweede dochter en deelt bijzondere foto’s op Instagram

Beschuit met muisjes voor Rose Bertram en Gregory van der Wiel. Het stel is ouders geworden van hun tweede kindje. Op Instagram laat Rose met bijzondere foto’s weten dat ze afgelopen donderdag is bevallen. 

Op 18 februari is het meisje geboren. Wat de naam van de kleine spruit is, maken de twee nog niet bekend. “We did it again!”, laat Rose weten op Instagram.

Magische dagen

Ze vervolgt: “18 februari 2021 en 24 februari 2018. De twee meest magische dagen uit onze levens, vanwege de geboortes van onze mooie, gezonde dochters.” De verjaardagen van beide dochters liggen dus erg dicht bij elkaar. Net als de verjaardag van vader Gregory, hij blaast op 3 februari verjaardagskaarsjes uit. Een echte feestmaand voor de familie Van der Wiel, dus!

Lees ook
Rose Bertram reageert op plotseling verlies van vader (44): ‘Ik ben gebroken’

Tweede kindje

Gregory en Rose, die nu zo’n zeven jaar samen zijn, werden in 2018 voor het eerst ouders van dochtertje Naleya. Het stel was bijzonder openhartig over de zwangerschap en rondom de bevalling. Zo deelde Rose vlak voor de geboorte al een foto zichzelf ín en Gregory áán haar ziekenhuisbed, met daarbij een statusupdate. “Het is begonnen. Nog maar drie centimeter te gaan”, schreef ze over de voortgang van haar ontsluiting. Een week na de bevalling liet Rose zien dat haar buik alweer bijna net zo plat was als daarvoor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story  | Beeld: Getty Images