Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Flinke klap voor Ronnie Flex na delen nieuws tweede kindje: ‘Ergste is dat ik m’n dochter niet kan zien’

Flinke klap voor Ronnie Flex na delen nieuws tweede kindje: ‘Ergste is dat ik m’n dochter niet kan zien’

Flinke klap voor Ronnie Flex na delen nieuws tweede kindje: ‘Ergste is dat ik m’n dochter niet kan zien’

Ronnie Flex deelde gisteren prachtig nieuws: hij verwacht zijn eerste kindje (en zijn tweede dochter) met zijn vriendin Demi de Boer (ja, de dochter van Ronald). Vandaag volgt er helaas meteen slecht nieuws, wat ervoor zorgt dat hij zijn tweejarige dochter Nori niet kan zien.

Coronnie Flex

De rapper is geveld door Covid, zo laat hij weten op Twitter. “Ik heb Corona… Ik heb zware koorts gehad, onwijze spierpijn en de lijpste hoofdpijn”, schrijft de 29-jarige rapper. “Wat een gedoe, was net bijna klaar met mijn album… Wish me well, y’all, zie jullie snel weer.”

‘Tien keer erger dan ziek zijn’

Het vervelendste aan zijn coronabesmetting vindt hij dat hij zijn dochter niet kan zien. “Nu kan ik Nori niet zien dat vind ik nog tien keer zo erg als ziek zijn”, schrijft Ronnie. Nori verblijft in de tussentijd bij haar moeder, dj Wef.

Lees ook
Tabitha deelt eerlijke foto’s van lichaam na zwangerschap: ‘Bedankt dat je zo prachtig transformeert’

Baby girl

Woensdag maakten Ronnie en Demi, de dochter van oud-voetballer Ronald de Boer, bekend in verwachting te zijn van een dochter. “Baby girl, zie je snel. Liefs, mam, pap en je grote zusje”, schreef Demi bij een foto waarop het silhouet van haar inmiddels duidelijk groeiende babybuik te zien is. Ook Ronnie deelde die mooie foto, samen met een filmpje waarop Nori een ‘kunstwerk’ voor haar zusje laat zien. In december 2018 kreeg hij samen met zijn inmiddels ex-vriendin Wafae, ook bekend als dj Wef, zijn eerste dochter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NORI (@ronnieflex)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NORI (@ronnieflex)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Demi de Boer (@demiideboer)

Bron: ANP | Beeld: ANP