Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ronan Keating wordt opnieuw vader!

Ronan Keating wordt opnieuw vader!

Ronan Keating wordt opnieuw vader!

Dat heeft zijn vrouw, Storm Keating, vandaag aangekondigd op haar persoonlijke website. Het wordt het eerste kindje van Storm en Ronan.

De kop van de blogpost is ‘warme wijn, warme choco en spannend nieuws’. Storm schrijft: “Op 17 augustus 2010 raakten mijn man en ik bevriend. Op dezelfde dag vijf jaar later zijn we getrouwd en nu (..) exact een jaar later zijn we parents-to-be! Daarom laat ik de warme wijn overigens dit jaar even staan.”

De 35-jarige Storm laat weten volledig overweldigd te zijn door geluk. “Het is net alsof al onze kerstwensen zijn uitgekomen,” schrijft ze.

X-Factor

De voormalig Boyzone-zanger en de Australische Storm ontmoette elkaar op de set van de Australische variannt op het programma The X Factor, waar Ronan jurylid was en Storm producer. Voordat de vlam in de pan sloeg was het stel eerst twee jaar goed bevriend.

It’s been fun #Cologne ❤️ Back to the airport now #LoveLocks #Germany #NightOfThePromsTour2016

A photo posted by Storm Keating (@stormykeating) on

Ronan (39) heeft drie kinderen uit een eerder huwelijk met Yvonne Connolly: Jack (17), Marie (15) en Ali (11). Hij in Yvonne waren 14 jaar samen en gingen in 2010 uit elkaar. De scheiding werd pas officieel in 2015, vlak voor het huwelijk van Ronan en Storm.

Boojum break #best #burrito #dublin #yum

A photo posted by Storm Keating (@stormykeating) on

Lees ook:

Bron: Storm Keating Website, Algemeen Dagblad, Instagram @StormyKeating