Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Romy Monteiro deelt romantische vakantiekiekjes met nieuwe vriend

Zien: Romy Monteiro deelt romantische vakantiekiekjes met nieuwe vriend

Celebs
Zien: Romy Monteiro deelt romantische vakantiekiekjes met nieuwe vriend

Na een aantal maanden als vrijgezel door het leven te zijn gegaan, bevestigde Romy Monteiro begin mei opnieuw het liefdesgeluk gevonden te hebben. Sindsdien is ze dolgelukkig met Jasper Suyk, met wie ze onlangs een romantisch tripje naar Ibiza heeft gemaakt. Van die liefdesvakantie deelt ze nu een reeks zoete foto’s.

Op de kiekjes is onder meer te zien hoe de twee in elkaars armen genieten van de zonsondergang. “Ibiza was weer heel heel fijn! Genieten jullie ook van de vakantie?”, schrijft de zangeres erbij.

Knap

De volgers van Romy hebben alleen maar lovende woorden over voor de twee. “Leuk stel zijn jullie!”, klinkt het. Een ander schrijft: “Knapperds!”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ibiza was weer heel heel fijn! Genieten jullie ook van de vakantie? 🌻🔥🌺

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

DM

Toen Romy bekendmaakte een nieuwe relatie te hebben, reageerden haar volgers wisselend. Waar de één het kersverse koppel feliciteerde, greep de ander toch terug op de tekst die Jasper bij de eerste foto met zijn nieuwe vriendin plaatste. “Iemand die je een bitch noemt en vraagt andere bitches een DM te sturen, lijkt me nou niet echt boyfriend material?”, vroeg iemand zich af.

Lees ook
Leuk babynieuws voor Romy Monteiro: ‘Ik kan niet wachten!’

Django

Tot dit jaar was de musicalster samen met Django van Rijn, maar begin januari liet Romy weten dat ze “met veel liefde voor elkaar” hadden besloten om hun verloving en relatie na twee jaar samen te zijn geweest te beëindigen. “We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee