Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Volgers Romy Monteiro liggen in een deuk om reeks eerlijke foto’s: ‘Alsof je chronisch stoned bent’

Volgers Romy Monteiro liggen in een deuk om reeks eerlijke foto’s: ‘Alsof je chronisch stoned bent’

Volgers Romy Monteiro liggen in een deuk om reeks eerlijke foto’s: ‘Alsof je chronisch stoned bent’

Dat Romy Monteiro (28) een prachtige verschijning is, moge duidelijk zijn. Ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, maar dat ze áltijd goed op foto’s staat, is volgens de musicalster een grote misvatting. Op Instagram deelt ze dan ook een reeks eerlijke kiekjes, tot grote hilariteit van haar volgers.

Eerlijke foto’s Romy Monteiro

Romy deelt op Instagram met regelmaat een foto van zichzelf; de één nog mooier dan de andere. Ze wordt dan ook vaak overspoeld met complimenten, maar wil graag duidelijk maken dat je níet altijd alles moet geloven wat je op Instagram tegenkomt. Oók zij wordt namelijk weleens van haar verkeerde kant op de gevoelige plaat vastgelegd, en dat lijkt allemaal te wijten aan het feit dat ze op het verkeerde moment met haar ogen knippert. “Dit is de ‘maar jij staat altijd knap op foto’s’ ode post. Alsjeblieft, enjoy”, schrijft ze bij een tiental ‘imperfecte’ plaatjes.

Chronisch stoned

Volgers van Romy gieren het uit onder de post. “Hahaha ik ga stuk! Alsof je chronisch stoned bent! Hartje foto 4”, luidt de reactie van Patrick Martens. “Zijn dit de promofoto’s voor The Walking Dead? #ikvraagditvooreenvriend”, vraagt regisseur Bas van Teylingen zich af. Ook Kaj Gorgels, Chantal Janzen én Romy’s fans gieren het uit.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Body positivity

Het is niet de eerste keer dat Romy een eerlijke foto op Instagram plaatst. Een paar maanden geleden deelde de actrice een badpakfoto, waarmee ze de body positivity-trend over een compleet andere boeg gooide. “Ik heb lang getwijfeld over de tekst bij deze foto omdat er de laatste tijd zoveel nadruk gelegd wordt over je ‘imperfecties omarmen’ en vooral die ook laten zien en tonen”, schreef ze bij het plaatje. “Ik zie meer rollen, ik zie striae en ‘echte lichamen’ en dat is top. Maar deze foto toont geen imperfecties van mij en toch ben ik er heel trots op…”

Lees ook
Romy Monteiro gooit body positivity-trend over andere boeg: ‘Deze foto toont géén imperfecties’

Indra in ‘GTST’

Sinds kort speelt Romy een rol in GTST. Ze kruipt in de huid van Indra Kalkhoven, de ex van Richard van Nooten (Edwin Jonker). Janine (Caroline de Bruijn) wil haar inzetten om de aartsrivaal van Ludo (Erik de Vogel) terug te pakken. De strijd lijkt in ieder geval nog lang niet gestreden, zo blijkt uit de nieuwste maandtrailer van de soap, en duidelijk moge zijn dat fans weer een reeks bloedstollende afleveringen te wachten staat…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram