Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romy Monteiro stelt kinderwens bewust uit: ‘Ik heb er een rem op gezet’

Romy Monteiro stelt kinderwens bewust uit: ‘Ik heb er een rem op gezet’

Romy Monteiro stelt kinderwens bewust uit: ‘Ik heb er een rem op gezet’

Romy Monteiro (27) is al ruim een jaar dolgelukkig met Jasper Suyk. Maar een gezinnetje stichten met haar geliefde, dat wil de musicalster absoluut nog niet. Hoewel ze eerder liet vallen graag een kindje te willen met de fotograaf, heeft ze nu bewust de rem op eventuele gezinsuitbreiding gezet. Met een duidelijke reden.

Romy Monteiro en Jasper Suyk

Het afgelopen jaar waren Romy en Jasper al onafscheidelijk, maar nu de twee de afgelopen maanden gedwongen op elkaar waren aangewezen, is het stel er nóg meer van overtuigd samen te willen blijven. “Eigenlijk wist ik dat al”, vertelt Monteiro in Story. “Maar voorheen was er altijd wel iets waar we naartoe konden. De bioscoop, eten met vrienden, er was altijd reuring. Maar nu zijn we echt samen omdat je nergens naartoe kan.  Dan moet je het samen leuk maken en kan je niet ‘vluchten’. Dat was ook helemaal niet nodig. We hebben het heerlijk met zijn tweetjes.”

Oppassen

Zo nu en dan is het stel met z’n drietjes, als het dochtertje van Romy’s nichtje komt logeren. Zij beviel begin dit jaar van Louisa. “Op de dagen dat Laura werkt, gaat Louisa naar de kinderopvang. Vanwege de coronacrisis was die gesloten, en toen vroeg ze of ik twee dagen per week op Louisa kon passen. Jasper en ik hebben die tijd samen met Louisa doorgebracht. Het was ontzettend leuk. Ik vond het ook bijzonder om te zien hoe Jasper als ‘vader’ zou zijn. En ja, dat is een mooi vooruitzicht.”

Rem op kinderwens

Maar rammelende eierstokken heeft Romy niet gekregen van deze logeerpartijtjes. “Integendeel. Je zou kunnen zeggen dat ik er nu een rem op heb gezet”, biecht ze op in het entertainmentblad. “Normaal pas je een paar uurtjes op en is alles even leuk. Maar omdat Louisa twee volle dagen per week bij ons was, heb ik echt kunnen ervaren hoe het is om moeder te zijn.”

Carrière first

Romy geeft toe dat ze dat best heftig vond. “Je kan niet even rustig een zakelijk telefoongesprek voeren. De tijd die je hebt, is voor het kindje. Dat moet ook. Je kunt niet spontaan iets ondernemen”, heeft ze ervaren. Daarbij benadrukt de brunette dat het niet zo is dat ze nooit kinderen wil. “Ik hoop op een dag zeker moeder te worden. Maar ik stel dat wel voor langere tijd uit. De komende jaren wil ik echt in mijn carrière investeren. Ik hoop nog meer te gaan presenteren en komende zomer kom ik met nieuwe muziek.”

Lees ook
Romy Monteiro open over afgeblazen huwelijk: ‘Alles was al geregeld’

Liefdesleven Romy Monteiro

Tot begin 2019 was de musicalster samen met Django van Rijn, maar in januari van dat jaar liet Romy weten dat ze “met veel liefde voor elkaar” hadden besloten om hun verloving en relatie na drie jaar samen te zijn geweest te beëindigen. Dat terwijl alles – inclusief haar droomjurk – al was geregeld. Een paar maanden na de breuk met Django vond Romy opnieuw het liefdesgeluk. In mei deelde haar nieuwe vriend, fotograaf Jasper Suyk, hun eerste kiekje samen. “Found myself a new main bitch“, schreef hij bij een romantisch kiekje van hen samen. Waar de meeste fans blij waren voor het kersverse koppel, schoot bij andere volgers het nogal opmerkelijke bijschrift in het verkeerde keelgat. “Iemand die je een bitch noemt en vraagt andere bitches een DM te sturen, lijkt me nou niet echt boyfriend material?”, vroeg iemand zich af. Hoe dan ook zijn Romy en Jasper – aan alle foto’s te zien – nog altijd dolgelukkig met elkaar. Onlangs verklapte de presentatrice zelfs dat het stel al weleens nadenkt over een huwelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Elke dag de dag van de liefde met deze leukerd naast me ❤️ #allerleukste #valentijn

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jij en ik, ik zie dat wel zitten ?

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Missing this little ? @romymonteiro ? @giarogiarratana

Een bericht gedeeld door Jasper Suyk (@jaspersuyk) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram