Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romy Boomsma staat op knappen: 40 weken zwanger en nog geen wee te bekennen

Romy Boomsma staat op knappen: 40 weken zwanger en nog geen wee te bekennen

Romy Boomsma staat op knappen: 40 weken zwanger en nog geen wee te bekennen

Stiekem hoopte Romy Boomsma (29) al bevallen te zijn van haar derde kindje met presentator Arie Boomsma (46). Hun twee eerste kids, Bobby Jo (4) en zoontje Mozes Wolf (2), kwamen beide met 39 weken ter wereld. Inmiddels is Romy de veertig weken voorbij en de derde spruit lijkt nog meer dan comfortabel in haar buik, zo laat ze weten op Instagram.

Bevalling: delayed

Bij een foto van haar prachtig ronde veertigwekenbuik schrijft ze maandag: “Vandaag is mijn uitgerekende datum. Waar Bobby en Mozes beide bij 39 weken geboren zijn, leert dit meisje me nu al om meer geduld te hebben. Ik zat deze keer bij 39 weken weer vol verwachting klaar tot de eerste wee zich aandiende, maar ze maakt tot op heden geen enkele aanstalten”, aldus de bíjna-moeder van drie.

Liever een baby dan een kip

Romy laat verder weten dat haar volgers rekening moeten houden met wat minder berichten op haar account. “Ik ben wat meer offline de aankomende tijd, nog even koesteren dat ze in mijn buik zit en kalm aan de dagen door.” Verder bedankt ze iedereen voor alle interesse en support. “Dank voor alle lieve berichtjes steeds. Tot snel, met hopelijk een baby in plaats van een kip in mijn armen.”

Droomboerderij

Volgers van Romy kunnen haar inderdaad vaak voorbij zien komen met de nodige boerderijdieren in beeld. Zij en manlief Arie verruilden eind 2019 hun prachtige huis in het centrum van Amsterdam voor de boerderij waar Romy al haar hele leven van droomde. Ze kochten voor een duizelingwekkende 2,1 miljoen euro (en een ‘beetje’) een vrijstaand rijksmonument langs het slingerende riviertje ’t Gein, dat miljonairsdorp Abcoude met het kleine Driemond en Weesp verbindt. In hun nieuwe optrekje hebben het stel en hun kinderen Bobby en Mozes de beschikking over bijna vijfhonderd vierkante meter woonruimte, inclusief gastenverblijf, en een waanzinnige tuin met onder meer eigen paarden.

Lees ook
Hoogzwangere Romy Boomsma deelt dromerige foto’s van verjaardag op Koningsdag

Meiden in de meerderheid

Romy en Arie maakten in december bekend dat ze een derde kindje verwachten. Een maand later onthulden ze het geslacht van de baby: een meisje. Romy en Arie deelden de hele zwangerschap geregeld prachtige foto’s van haar zwangere lijf. Onlangs poseerde ze nog schaars gekleed voor LINDA.meiden.

romy boomsma zwanger

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?door @annavandenbogert

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

jarig, 29♥️. babybuik dankzij @arieboomsmainstagram foto door @latoyavandermeeren

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De post nav mijn story. Zelf heb ik 2 totaal verschillende bevallingen gehad, bij mijn bevalling van Bobby waren we al vroeg in het bevalcentrum en werd ik nadat er na 14 uur nog geen enkele voortgang was toch medisch. De bevalling duurde in totaal zo’n 22 uur en eindigde in een vacuümverlossing. Ik heb die bevalling gelukkig niet als negatief ervaren maar wist wel dat ik het een (hopelijk) volgende keer heel anders zou willen en heb daarna steeds het gevoel gehad dat mijn lichaam het thuis, in een vertrouwde omgeving misschien heel anders had opgepikt allemaal. Mijn bevalling van Mozes duurde 6 uur, was zonder pijnbestrijding en toen we vanuit huis rond de 6cm ontsluiting naar het ziekenhuis gingen vorderde de bevalling ineens zo snel dat hij nog net niet op de gang geboren werd. Mocht je mijn bevallingsverhaal van Mozes willen luisteren (was een hartstikke positieve ervaring) dan kan dat in de podcast Podnataal van @simonewijnands_ hier deelt ook @ninapierson haar ervaringen met 2 keer een thuisbevalling en het is sowieso een hele fijne podcast met verschillende bevallingsverhalen en ervaringen. Nu we allemaal niet weten hoe de aankomende periode eruit gaat zien en er wel vrouwen (hoog)zwanger zijn leek het me een mooie om hieronder wat positiviteit te verzamelen rondom bevallingen. Want er zijn ook écht heel veel mooie en fijne ervaringen die gedeeld kunnen worden en wat positiviteit is welkom. Dus heb je boekentips, een fijne bevalling gehad zonder pijnbestrijding, ben je thuis bevallen of heb je tips voor blogs, boeken, podcasts, filmpjes of wat dan ook wat hieraan kan bijdragen: deel ze, als je wilt, hieronder. Zo kunnen we elkaar wat vertrouwen geven, en misschien wat angst wegnemen. Realistisch moeten we allemaal zijn en de kans dat een thuisbevalling toch een ziekenhuisbevalling wordt is er natuurlijk altijd maar ik denk dat het goed is in ieder geval te lezen over fijne ervaringen zodat je met zo min mogelijk angst een bevalling ingaat.♥️

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

vier jaar getrouwd vandaag,?

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Crocs & stocks.

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⚡COUNTDOWN TIME⚡ • Nog 3 dagen, dan ligt ons nieuwe LINDA.meiden nummer in de winkel. In dit nummer vind je niemand minder dan de gorgeous @romyboomsma. “Ik kan er nachten over slapen voordat ik de knoop doorhak om iets te kopen. Voegt het wat toe? Heb ik niets soortgelijks? Als het uit mijn hoofd verdwijnt, weet ik dat het kledingstuk niet bij me hoort. Scheelt veel geld, want de aankoopbedragen zijn vaak hoger dan dat synthetische jurkje bij een grote keten.” Kun je nu al niet wachten? LINDA.meiden ligt vanaf dinsdag in de winkel?. #lindameiden Fotografie: @anhkietduong • Styling: @xavieraaubri • Visagie: @sandragoversmakeup • Met dank aan: @amstelhotel

Een bericht gedeeld door LINDA.meiden (@linda_meiden) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress