Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romee Strijd vertelt openhartig wat ze het zwaarst vindt aan het moederschap

Romee Strijd vertelt openhartig wat ze het zwaarst vindt aan het moederschap

Romee Strijd vertelt openhartig wat ze het zwaarst vindt aan het moederschap

Romee Strijd (25) en Laurens van Leeuwen (29) werden alweer 15 weken geleden ouders van dochtertje Mint. Donderdagavond besloot Romee een Q&A te houden op Instagram en daarin de vragen van haar volgers te beantwoorden over het moederschap. Openhartig vertelt het model wat ze het zwaarst vindt aan de eerste weken als moeder.

Romee Strijd over moederschap

Wanneer een volger vraagt hoe het met de kleine Mint gaat, antwoordt Romee: “Ze doet het geweldig. Geen kramp of reflux meer. Naar mijn mening zijn de eerste weken wel het zwaarst. Alles is nieuw en je leert je baby nog kennen. Nu weten we al beter te herkennen wat ze wil en wat ze bedoelt.”

Geen tijd voor zichzelf

Wat ze precies het zwaarst vindt aan het moederschap? “Voor mij is het ‘t zwaarst dat ik zo weinig tijd voor mezelf heb nu. Het is het natuurlijk 10000% waard, maar soms zou ik graag eventjes alleen willen zijn. Even een maskertje opdoen of het appartement opruimen of de was doen met muziek op bijvoorbeeld”, aldus Romee.

Van dag tot dag

Een andere volger vraagt haar hoe ze de eerste paar weken met de baby is doorgekomen. “Door het van dag tot dag te bekijken en door te rusten wanneer het kan. Slapen wanneer de baby slaapt. Niet dat ik dat nou zo goed deed”, antwoordt ze.

Lees ook
Romee Strijd brengt dochtertje voor het eerst duidelijk in beeld: model deelt filmpje én meerdere foto’s

Lichamelijk herstel

Romee doet ook een boekje open over haar lichamelijke herstel na de bevalling. “Het gaat niet slecht. Ik kon de dag na de bevalling al lopen, maar ik had zoveel adrenaline in mijn lijf dat ik nachten lang niet heb kunnen slapen. Ook als Mint en Laurens gewoon sliepen, lag ik wakker. Hierdoor kreeg ik hoofdpijn en had ik het steeds koud.” Ze vertelt dat ze wel veel baat heeft gehad bij een postpartum behandeling. Hierbij kreeg ze massages en een yoni steam.

Woensdag deelde Romee de allereerste foto’s en filmpjes van de kleine Mint:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress