Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romee Strijd deelt stralende foto vanuit Monaco (maar mist dochter Mint wel heel erg)

Romee Strijd deelt stralende foto vanuit Monaco (maar mist dochter Mint wel heel erg)

Romee Strijd deelt stralende foto vanuit Monaco (maar mist dochter Mint wel heel erg)

Romee Strijd is weer op reis voor een shoot. Dit keer vertoeft het model in het zonnige Monte Carlo, Monaco. Al eerder liet Romee zien dat ze na een half jaar weer volledig afgetraind aan het werk kon, en ook nu is ze niet schuw om een prachtige lingeriefoto te delen. Ze staat dan ook stralend op de foto, maar diep vanbinnen mist ze dochter Mint wel heel erg nu ze van huis is. 

Romee Strijd Monaco

Romee Strijd is momenteel een aantal dagen in Monte Carlo voor een campagne met Louis Vuitton. Het model kan het dan ook niet laten om even een kijkje achter de schermen te delen. Op Instagram post ze een foto waarin Romee staat geposeerd in prachtige hotelkamer. Maar dat is niet wat opvalt aan de foto. Strijd straalt in een witte badjas met daaronder alleen een prachtig zwart setje lingerie. Volgers reageren dan ook massaal met hartjes ogen emoji’s en complimenten voor het model. Ondanks haar grote glimlach op de foto, heeft Romee het ook wel zwaar in dat prachtige Monaco.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Mum guilt

Ook al is ze maar twee daagjes van huis, ze mist dochtertje Mint enorm. In haar Instagram Stories richt ze zich tot haar volgers en vooral mede-mama’s. Ze vertelt dat ze enorm dankbaar is om mee te maken met Louis Vuitton, maar dat ze het missen van haar dochtertje zwaar vindt. En dat gemis wordt alleen maar erger omdat Mint zich voor vertrek al niet lekker voelde. “Ik weet dat het maar twee dagen zijn, maar ze voelde zich al niet heel goed toen ik wegging. Ze had geen koorts, anders was ik natuurlijk nooit op reis gegaan”, zegt het model snel. “Toen we net aan het FaceTimen waren, zag ik gewoon dat ze zich niet heel goed voelde”, vervolgt Romee haar verhaal. “Dus ik heb een beetje last van mom guilt nu.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Romee Strijd monaco

Update van het thuisfront

Na haar eerlijke verslag, deelt Romee een foto van de schattige Mint die met een grote glimlach de camera inkijkt. “Little update from home ???”, schrijft Strijd bij de prachtige foto. We durven te wedden dat mama Romee zich na dat plaatje weer stukken beter voelde.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Romee Strijd monaco

 Bron: Grazia | Beeld: Instagram Romee Strijd, Brunopress