Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dochtertje Romee Strijd met spoed naar het ziekenhuis en 4 dagen opgenomen: ‘Ik was compleet in shock’

Dochtertje Romee Strijd met spoed naar het ziekenhuis en 4 dagen opgenomen: ‘Ik was compleet in shock’

Dochtertje Romee Strijd met spoed naar het ziekenhuis en 4 dagen opgenomen: ‘Ik was compleet in shock’

Vorige week deelde Romee Strijd (25) nog een prachtige foto vanuit Monaco, waar ze een paar dagen naartoe ging voor haar werk. In haar Instagram Stories vertelde ze toen dat ze haar dochtertje enorm miste, wat alleen maar versterkt werd toen ze via FaceTime zag dat Mint zich niet helemaal goed voelde. Uiteindelijk werd het nog erger voor het model: de kleine spruit moest namelijk met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis.

Dochtertje Romee Strijd ziekenhuis

Tijdens haar tweede tripje zonder haar geliefde en Mint werd Romee opgeschrikt door verschrikkelijk telefoontje. “Toen ik gebeld werd door Laurens tijdens het diner donderdagavond, was ik compleet in shock”, schrijft de blondine in haar Instagram Stories. Van de baby daddy kreeg ze te horen dat hun dochtertje met een ambulance naar het ziekenhuis moest.

Virus

Een paar uur later wist Romee een vlucht naar Nederland te kunnen pakken. Eenmaal geland ging ze direct door naar het ziekenhuis. “Daar zijn we vier dagen gebleven”, vertelt ze erover. “Mint heeft RS (respiratoir syncytieel virus). Het was ontzettend zwaar om haar met het zuurstofmasker en aan de bedrading van de monitors te zien, maar ze is zo ontzettend sterk.”

Ontslagen uit het ziekenhuis

In de Instagram Story van maandagavond schreef Romee met haar gezin naar huis te gaan. “We gaan rusten, rusten, rusten en alles verwerken.”

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

romee strijd dochter ziekenhuis instagram story

Lees ook
Na een halfjaar weer strak in haar vel: Romee Strijd overladen met complimenten na foto’s post baby body

Zwangerschap niet vanzelfsprekend

Romee maakte in mei 2020 bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dat bleek door een aandoening allesbehalve vanzelfsprekend. Het model schreef op Instagram dat ze dankbaar was voor de zwangerschap, nadat ze twee jaar eerder te horen kreeg dat ze PCOS – een aandoening aan de eierstokken – had. Een maand na het babynieuws onthulden Romee en Laurens het geslacht van hun kindje. Bij een bijzondere foto liet het stel weten een meisje te krijgen. Begin december 2020 maakte stel de geboorte van Mint bekend. Dit deed het model met een prachtige foto, waarop te zien was hoe ze haar kindje dolgelukkig in haar armen hield.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram