Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dol op romcoms? De trailer van ‘Casanova’s’ is hier en wij zijn ready to zwijmel!

Dol op romcoms? De trailer van ‘Casanova’s’ is hier en wij zijn ready to zwijmel!

Dol op romcoms? De trailer van ‘Casanova’s’ is hier en wij zijn ready to zwijmel!

Noem ons oppervlakkig, maar we can’t help it: luchtige, romantische komedies verslinden we met het grootste plezier. Met het vermakelijke ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ nu op het witte doek en ‘Onze Jongens in Miami’ vers op Netflix vermaken wij ons prima, maar toch hebben altijd graag weer een nieuw zwijmelfeest om naar uit te kijken. En vrouwen, we kunnen weer aftellen: de film ‘Casanova’s’ verschijnt binnenkort en heeft sinds vandaag een allereerste trailer!

Jim Bakkum en Lieke van Lexmond

Vanaf 8 oktober kunnen we naar de bios voor Casanova’s, een film met een cast waar wij heel blij van worden. De hoofdrol is immers voor niemand minder dan Jim Bakkum (en we lóve Jim). Lieke van Lexmond is vier jaar na haar laatste romantische komedie Rokjesdag weer terug in het genre als zijn charmante tegenspeelster. Verder speelt Tygo Gernandt een grote rol en is Jim’s Onze Jongens-collega Juvat Westendorp van de partij, evenals Birgit Schuurman (Meisje van Plezier), Melissa Drost (GTST), Leo Alkemade (Oogappels) en niemand minder dan Bachelorette Gaby Blaaser.

Datingcoach

In Casanova’s krijgt de timide en ietwat nerdy journalist Bas (Jim Bakkum) de taak om een mysterieuze datingcoach (Tygo Gernandt) te ontmaskeren. Deze coach beweert in zijn bestseller en bijbehorende workshops namelijk dat hij incompetente mannen binnen drie dagen kan transformeren in heuse casanova’s. De grote vraag is: verkoopt deze vreemde rakker niets meer dan onzin, of krijgt het het echt voor elkaar het leven van Bas compleet te veranderen?

Lees ook
Verzamel je vriendinnen! Déze stomende nieuwe film á la ‘Fifty Shades’ draait bijna in de bios

Zin in!

Het sfeertje van de trailer heeft ons meteen te pakken, mede dankzij de nieuwe, Nederlandse versie van de heerlijke jaren-negentighit Casanova (Ultimate Kaos), ditmaal ingezongen door de Boyz II Men van de lage landen, Re-Play. Verder is het klassieke nerd-valt-voor-ogenschijnlijk-way-out-of-his-league-meisje-verhaal natuurlijk smullen met een hoofdletter S. Met wie ga jij je popcorn delen?

Casanova’s draait vanaf 8 oktober op het witte doek!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: YouTube | Beeld: Still