Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Toch weer een stille steek onder water aan Bridget? André plaatst veelzeggende tekst bij foto met Monique

Toch weer een stille steek onder water aan Bridget? André plaatst veelzeggende tekst bij foto met Monique

Celebs
Toch weer een stille steek onder water aan Bridget? André plaatst veelzeggende tekst bij foto met Monique

André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) genieten momenteel zichtbaar van een welverdiende vakantie. Het stel deelt het ene na het andere gelukzalige kiekje en de liefde spat er weer vanaf bij de twee. Dat het koppel elkaar na een breuk van enkele maanden – waarin de zanger samen was met niemand minder dan Bridget Maasland (45) – weer helemaal gevonden heeft, wordt nog eens benadrukt met een kersverse post op Instagram. En de tekst die daarbij staat, zou zomaar weer eens een stiekeme sneer aan de ‘RTL Boulevard’-presentatrice kunnen zijn.

Liefde vanaf het eerste moment

Op het Instagramaccount van André is een foto te zien waarop hij en zijn geliefde elkaar diep in de ogen kijken. “Jij bent de liefde van m’n leven, sinds die allereerste dag”, schrijft de zanger erbij. Dat terwijl hij tussendoor dus een kortstondige maar behoorlijk intense relatie heeft gehad met Bridget (de twee hadden het al over kinderen).

Dream team

Hoe dan ook zijn fans van André blij dat hij weer het liefdesgeluk heeft gevonden bij de moeder van zijn kind. “Zo fijn om jullie samen gelukkig te zien!”, reageert een volger dan ook. Ook worden Hazes en Westenberg een ‘mooi stel’ en een ‘dream team’ genoemd.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Jij bent de liefde van m’n leven, sinds die aller eerste dag”.❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Heftige maanden

De periode dat André met Bridget was, was erg zwaar voor Monique. De verliefde tortelduifjes deelden alles van hun romance op sociale media. Toch heeft Monique destijds nooit gereageerd op de nieuwe relatie van haar ex. “Natuurlijk was het niet altijd makkelijk, ik wilde lappen tekst sturen”, gaf ze onlangs toe in een interview. “Als hij langskwam voor kleine André, vroeg ik vriendelijk of hij ook een kopje thee wilde, terwijl ik het liefst die thee in zijn gezicht had gesmeten.” Wel wist Monique zeker dat Bridget geen blijvertje was. “Ik wist dat hij straks weer voor de deur zou staan. Dan pas zou ik hem vertellen wat dit met mij had gedaan; eerder zou dat nog niet tot hem doordringen.”

Knipperlichtrelatie André en Monique

Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg had beëindigd. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn. Maar de relatie met Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hadden gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn ex Monique en hun zoontje). Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Uiteindelijk maakte André eind februari via Instagram bekend dat hij weer samen was met Monique.

Lees ook
Gelukkiger dan ooit: André Hazes en Monique Westenberg genieten zichtbaar van liefdesvakantie

Gezinsuitbreiding

In 2016 werden André en Monique de trotse ouders van een zoon. De twee hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze maar al te graag een broertje of zusje zouden willen voor André junior. Helaas kan dat niet via de natuurlijke weg. “Het is nog steeds onze wens en we durven er weer over te praten. Het zit natuurlijk wel aan een ICSI­-traject vast. […] Ik gun kleine André een broertje of zusje, hij is zo leuk met andere kindjes.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jep, I’m safe ❤️ @moniquenoell

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🤍

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⭕️

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La dolce vita

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee