Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rolf Sanchez reageert op gebeurtenissen rondom vriend Marco Borsato: ‘Heel heftig’

Rolf Sanchez reageert op gebeurtenissen rondom vriend Marco Borsato: ‘Heel heftig’

Rolf Sanchez reageert op gebeurtenissen rondom vriend Marco Borsato: ‘Heel heftig’

Er is geen twijfel meer over mogelijk, 2021 was hét jaar voor zanger Rolf Sanchez (30). Niet alleen in Nederland is hij mega bekend geworden, in Miami, Florida is hij al een tijd lang een groot succes. Dat succes heeft hij deels te danken aan zijn vader én aan zijn vriend Marco Borsato. Met RTL Boulevard praat hij over alle ophef rondom zijn ‘steunpilaar’.

Ontploft

In een videogesprek met RTL Boulevard vertelt Rolf over de dag dat er aangifte werd gedaan tegen Marco Borsato. “Vanaf het moment dat het helemaal ontploft was, zat ik in Miami. Ik werd echt platgebeld”, vertelt Rolf. “Ik dacht: wat is hier in godsnaam aan de hand?”. Sanchez las daarna in de media dat “er een meisje aangifte had gedaan”. “Dat was wel echt heel heftig”, aldus de 30-jarige zanger.

Geen contact

Nadat Rolf achter het heftige nieuws kwam, heeft de zanger Marco niet meer gesproken en er is dus geen contact meer geweest. “Ik heb hem wel geappt”, vertelt hij nog. Meer wil de zanger er niet over kwijt.

Lees ook:
Dit is wat paragnost Woolthuis over Marco Borsato voorspelt in het nieuwe jaar

Aangifte Marco Borsato

Sinds een paar weken ligt zanger Marco Borsato onder het vuur, nadat de zanger beschuldigd werd van seksueel misbruik. Een 22-jarige vrouw beschuldigt de zanger van “onzedelijke betastingen”, wat begonnen is vanaf haar vijftiende. De zaak wordt onderzocht, maar ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren.

Flair heeft een tijdlijn gemaakt rondom alle gebeurtenissen met Marco Borsato. Dit artikel wordt telkens geüpdatet en lees je hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram