Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rogier in tranen over relatieproblemen met Frank: ‘Het heeft wel wat met me gedaan’

Rogier in tranen over relatieproblemen met Frank: ‘Het heeft wel wat met me gedaan’

Rogier in tranen over relatieproblemen met Frank: ‘Het heeft wel wat met me gedaan’

Frank Jansen (74) en Rogier (46) hebben een paar roerige maanden achter de rug. De twee vochten hun relatieproblemen uit in de media en nog geen week geleden kwam er wéér een flinke sneer naar buiten, maar heeft alle drama niet geleid tot een beëindiging van hun samenwerking. De mannen zijn namelijk weer samen aan de slag gegaan en begonnen aan de opnames van hun RTL-programma ‘Frank en Rogier checken in’. Niet alleen daarover doen de twee een boekje open, maar uiteraard óók over hun relatie.

Frank en Rogier checken in

Samen verschijnen de mannen voor de camera’s van RTL Boulevard. “We zijn lekker samen aan het werk en dat is toch wat we willen”, aldus Frank. “Van oor tot oor stralen we”, vult Rogier aan.

In tranen

Hoewel de twee naar eigen zeggen stralen op dit moment, kijkt Rogier met veel verdriet terug op de afgelopen periode. “Het heeft wel wat met me gedaan, ja”, zegt hij met tranen in zijn ogen over hun relatieproblemen. De vele ruzies zorgden ervoor dat de twee besloten niet langer onder een dak te wonen.

Scheiding van tafel en bed

Vooralsnog gaat het alleen om een scheiding van “tafel en bed”, zegt Frank. “Het is heel goed: Rogier is zoveel jaar jonger dan ik, ik heb m’n rust gekregen, hij heeft zijn eigen wereld en we kunnen alsnog samen werken. Er is niks beters dan wat wij hebben.”

Apart wonen

Ook Rogier ziet positieve kanten aan hun huidige situatie. “We zijn nog steeds samen, we wonen alleen apart. En daarbij gekomen is ook dat ik lekker een nieuw appartement mag inrichten.”

De tekst gaat verder onder de video.

Huwelijksproblemen

Begin oktober werd bekend dat het huwelijk van Frank en Rogier in zwaar weer zou verkeren. “Hij is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogier’s houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen”, zei Frank destijds in een interview met Privé. Bij die woorden bleef het toen niet. De twee waren zó klaar met elkaar dat Frank zijn spullen pakte en naar hun huis in Frankrijk ging, terwijl Rogier achterbleef in Den Haag.

Lees ook
Frank sneert opnieuw naar Rogier na scheiding en gunt ex geen cent: ‘Je denkt toch niet dat ik gek ben?’

Geruchten scheiding

Waar eerst het hardnekkige gerucht ging dat het huwelijk – na meerdere pogingen – niét meer te redden was en de scheiding inmiddels was aangevraagd, lieten de twee slechts een dag later weten dat daar niets van klopte. “Het is je reinste lariekoek”, zei Frank toen. Rogier vulde hem aan met een paar veelzeggende woorden. “Spreken is zilver, zwijgen is goud.” Onlangs maakten de twee het nóg verwarrender met een mysterieuze post op Instagram. Kort erna werd bekend dat Rogier zijn eigen paleis (voor een prikkie #punintended) had gekocht in de Hofstad.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FrankJansen (@frankjansen070)

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram