Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rogier legt beslag op bankrekening van Frank: ‘Kennelijk bang dat ik een deel van mijn banksaldo zou wegsluizen’

Rogier legt beslag op bankrekening van Frank: ‘Kennelijk bang dat ik een deel van mijn banksaldo zou wegsluizen’

Rogier legt beslag op bankrekening van Frank: ‘Kennelijk bang dat ik een deel van mijn banksaldo zou wegsluizen’

Nog altijd botsen interieurstylisten Frank Jansen (75) en Rogier Smit (48) flink met elkaar. Deze week verschijnen de exen allebei in de rechtbank. Telegraaf weet te vertellen dat Rogier beslag heeft gelegd op de bankrekeningen van zijn ex. De rechtbank heeft uiteindelijk besloten het beslag op te heffen. 

Beslag op rekeningen

Een aantal weken geleden werd Frank bezocht door een deurwaarder, vertelt Frank zelf aan Telegraaf. “Rogier eist al een tijdje geld van mij en ik van hem. Ik denk, ik weet bijna zeker, dat ik wat mijn eisen betreft in mijn recht sta. Rogier denkt daar totaal anders over. Kennelijk bang dat ik een deel van mijn banksaldo zou wegsluizen, liet hij beslag leggen.” Frank had toen opeens een lege bankrekening. De interieurstylist vertelt verder: “Ik kon sindsdien nog geen kopje koffie afrekenen. Gelukkig waren er een aantal mensen in mijn directe omgeving die me niet aan mijn lot hebben overgelaten. Ze hebben me even uit de brand geholpen.”

Frank heeft geluk, de rechter heeft bepaald in zijn voordeel. Hij kan gelukkig binnenkort weer bij zijn rekeningen komen. “De rechter heeft bepaald dat alle beslagen onmiddellijk moesten worden opgeheven, zodat ik vanaf nu weer bij mijn geld kan. Rogier blijkt ten onrechte actie tegen mij te hebben ondernomen. Mijn advocaat had dat overigens al meteen gezegd, toen mijn bankrekeningen waren geblokkeerd en ik even in paniek was.”

Lees ook
Monique Westenberg verrast met nieuw, kort kapsel: ‘Ziet er beter uit dan ooit’

Ruzie

De exen Rogier en Frank hebben al een lange tijd geen contact meer gehad en kunnen niet samen meer door één deur. Bij de rechtbank maakte de twee wel even een praatje. “Na afloop van het kort geding heb ik buiten de rechtszaal nog een paar woorden met hem gewisseld. Het was geen prettig gesprek. Ik kreeg alleen maar hatelijke opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd en daar kon ik het mee doen. Ik lig er niet van wakker, maar het blijft jammer dat we nu op deze manier met elkaar moeten omgaan.” Rogier wil liever niet reageren op het tafereel. Al maanden proberen ze samen hun scheiding te regelen, maar dat gaat niet van een leien dakje. De grootste ruzies gaan over de  omgangsregeling van hondje Coco.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress