Je bent hier: Home > Celebs > Lief! Gordon en zijn bijna-man Rogier samen (met kind) gespot in Amsterdam

Lief! Gordon en zijn bijna-man Rogier samen (met kind) gespot in Amsterdam

Celebs
Lief! Gordon en zijn bijna-man Rogier samen (met kind) gespot in Amsterdam

Het scheelde amper een haar of Gordon was een paar jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt met Rogier in het programma ‘Gordon Gaat Trouwen’. Helaas zat een liefdesrelatie er niet in voor de twee, maar er ontstond wel een mooie vriendschap. Dinsdag bracht Rogier geheel onverwachts een bezoekje aan de zanger slash presentator en hij nam bijzonder gezelschap mee.

Verrassingsbezoek

Rogier kwam, samen met zijn dochtertje Yael Mariëtte, deze week als verrassing langs in Amsterdam, zo blijkt uit foto’s in Gordon’s Instagram Stories. “Komt Rogier spontaan langs met z’n kindje”, schrijft Gordon bij een foto van hem en zijn ‘visite’.

Op de thee

Ook Rogier deelt een foto van het gezellige bezoek. “Samen met dochter Yael op de thee bij Gordon”, schrijft hij bij de foto waar zijn dochtertje haar tong uitsteekt. Het kopje thee werd gedronken bij The Burger Room, één van Gordon’s horecagelegenheden.

Papa van twee

Yaël is vernoemd naar Rogier’s overleden moeder. Het meisje is zijn tweede kindje en werd vorig jaar juni geboren. Rogier was al papa van zijn driejarige dochter Jamie.

Lees ook
Gordon heeft met déze ‘Gordon gaat trouwen… Maar met wie?’-deelnemer het bed gedeeld

Gordon ging bíjna trouwen

Rogier deed in 2017 mee aan het programma Gordon Gaat Trouwen. Hij belandde in de finale en leek even met een ring om zijn vinger te eindigen, maar Gordon besloot op het allerlaatste moment aan geen van de twee finalisten zijn jawoord te geven. Rogier is nog steeds blij dat-ie toen heeft meegedaan. “RTL had leuke televisie en ik kreeg aandacht voor homo’s met een kinderwens. Een echte win-winsituatie”, zei hij indertijd eerder tegen De Telegraaf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Samen met dochter Yael op de thee bij Gordon #gaydad #teamrogier #burgerroom

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee