Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Híer shop je de prachtige (betaalbare!) oorbellen die Kate droeg tijdens EK-finale

Híer shop je de prachtige (betaalbare!) oorbellen die Kate droeg tijdens EK-finale

Híer shop je de prachtige (betaalbare!) oorbellen die Kate droeg tijdens EK-finale

Natuurlijk was het hartstikke leuk om Prins George zo enthousiast te zien bij de EK-finale afgelopen zondag, maar eerlijk gezegd ging onze blik vooral naar die prachtige rode oorbellen van Kate Middleton. Goed nieuws: die kun je gewoon shoppen. En ze zijn nog redelijk betaalbaar ook. 

Outfit Kate Middleton tijdens

Tijdens de EK-finale droeg Kate een outfit die verwees naar Engeland, maar wat geen voetbaltshirt was (al had ze er daarin waarschijnlijk nog steeds beeldig uitgezien). Ze ging voor een simpele witte blazer van Zara, haar favoriete merk voor budgetvriendelijke outfits. Daar hoorde rood bij, en dat deed ze in de vorm van prachtige oorbellen.

Tekst gaat verder onder foto

Oorbellen Kate Middleton

Rode oorbellen Kate tijdens EK-finale

En die oorbellen, die kun jij gewoon shoppen. Ze zijn namelijk van Blaiz. Een merk dat in 2015 is opgericht om Latijns-Amerika te eren. “De Blaiz vrouw is zelfverzekerd en inspireert met iets unieks. Ze wil een deel van de Latijns-Amerikaanse spirit om zich heen hebben en is niet bang om op te vallen”, zo is te lezen op de website. Je shopt de oorbellen hier voor 65 pond (wat neerkomt op zo’n 76 euro) per paar. Oké, misschien niet de allergoedkoopste oorbellen, maar je hebt wel echt unieke, statement bellen in je oren hangen.

Lees ook: 
Deze codewoorden gebruikt Kate Middleton als haar kinderen stout zijn

Kate Middleton als stijlicoon

Kate Middleton is een koningin in ‘zich kleden voor de gelegenheid’. Zo weet ze zich altijd goed te kleden naar het thema waarmee ze in de belangstelling komt of het land waar ze naartoe gaat. Met St. Patricks Day droeg ze een fantastische groene blazer, bijvoorbeeld. Maar ook tijdens verschillende staatsbezoeken liet ze een subtiele hint vallen naar het land waar ze was. Op het weekend van de start van de finale van Wimbledon, droeg Kate een jurk met daarop kleine tennisspelers, bij ‘Back to Nature’ festivals hult ze zich graag in een bloemenprintje en bij bezoekjes in Ierland draagt ze steevast groene outfits. Kortom: een waar stijlicoon (en iemand die op verkleedfeestjes waarschijnlijk altijd de perfecte outfit heeft).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia UK | Beeld: Getty Images