Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: Temptation’s Rodanya doet boekje open over de vader van haar baby

Heftig: Temptation’s Rodanya doet boekje open over de vader van haar baby

Celebs
Heftig: Temptation’s Rodanya doet boekje open over de vader van haar baby

Toen Temptation-deelnemer Rodanya (20), die in het afgelopen seizoen te zien was, deze week op social media haar zwangerschap aankondigde, ging het nieuws als een razende viral. Wat iedereen zich direct afvroeg: wie is de vader van het kindje? In gesprek met Grazia doet de reality(deelneem)ster nu een boekje open. 

Rodanya, who’s done ya?

Poserend op een picknickkleed, met ballonnen die hello baby spellen, een grote, brede glimlach, badend in confetti. Op die manier kondigde Rodanya begin deze week haar zwangerschap aan. De veelzeggende hashtag #JustTheTwoOfUs in het bijschrift, maakte meteen duidelijk de vader van het kindje momenteel niet in beeld is. Maar wie o wie is het?

‘De bal ligt bij hem’

Daarover zegt ze nu: “Aan de ene kant wil ik dat wel vertellen, maar ik wil de rust nog even bewaken. Hem de tijd geven om het zelf naar buiten te brengen. Ik wil niet de boze baby mama zijn die allemaal nare dingen op tafel gooit.” Toch was de aankondiging een dappere stap van de mommy to be, want de vader was hiervan niet op de hoogte. “Ik heb ook niet met hem gecommuniceerd dat ik de zwangerschap gisteren op social media wereldkundig zou maken. Dat heeft hij ook online voorbij zien komen. De bal ligt nu bij hem. Gaat hij reageren? Wil hij zelf wat posten? Het is een lastige situatie, ik ben benieuwd. Vooralsnog blijft het stil, ook vanuit zijn familie.”

Wie o wie?

Over wiens familie heeft ze het dan? Rodanya benadrukt dat het “zeker niet” verleider Danicio is, die na afloop van de Temptation-opnames uit de school klapte over hun avontuurtje terug in Nederland. Is het dan Morgan, met wie ze het Tempa-avontuur in eerste instantie begon? Het exacte antwoord blijft Rodanya de lezers schuldig, maar wel benadrukt ze dat het kindje niet het gevolg is van een one night stand. “Dat gerucht gaat, maar dat klopt niet. Ik was destijds wel single, in de zin dat ik niet in een relatie-relatie zat. Maar de vader is wel een persoon waar ik super veel van hield… en hou.”

Toch Morgan?

Rodanya: “Morgan zou een optie kunnen zijn, ja. De vader is nog wel mee geweest naar de eerste echo, maar hij wil er verder niet bij betrokken worden. Op een gegeven moment waren de ruzies en discussies oneindig. Daar heb ik afstand genomen.”

Lees ook
Yasmin over eerste dagen ‘Temptation Island VIPS’: ‘Ik was helemaal de weg kwijt’

Blije mama

Ondanks al het gedoe is Rodanya heel blij met haar zwangerschap. ‘Mijn zoon of dochter zal alle liefde van wereld krijgen, dat is zeker. Ik ben er klaar voor om moeder te worden.

rodanya zwanger vader

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA, Grazia | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee