Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Robin Martens deelt prachtige video van babybuik tijdens laatste loodjes zwangerschap: ‘Wat ben je moooooi’

Robin Martens deelt prachtige video van babybuik tijdens laatste loodjes zwangerschap: ‘Wat ben je moooooi’

Robin Martens deelt prachtige video van babybuik tijdens laatste loodjes zwangerschap: ‘Wat ben je moooooi’

Voor Robin Martens en haar geliefde Benjamin duurt het niet lang meer tot ze hun eerste kindje in de armen mogen sluiten. Over iets meer dan een maand is de 29-jarige actrice uitgerekend en ook aan haar prachtig groeiende buik is te zien dat haar zwangerschap niet lang meer duurt. Op Instagram deelt de brunette een dromerige video, die haar een hoop complimenten oplevert.

Zwangerschap Robin Martens

Dat Robin haar geluk niet op kan en met volle teugen geniet van haar zwangerschap, moge duidelijk zijn. Ze houdt haar fans maar al te graag up-t0-date in deze mooie periode van haar leven en deelt ditmaal een filmpje met haar buik prominent in beeld. “Ik ben precies waar ik wil zijn in het leven!”, schrijft de voormalige GTST-ster. “Ik ben zo blij!” De beelden lijken gemaakt te zijn in een studio, te zien aan de witte achtergrond.

Complimenten

Fans hebben alleen maar lovende woorden over voor de zwangere actrice. “Mooi hoor”, reageert Jandino Asporaat. “The hairrrrrr, the belly”, schrijft een fan omringd door hartjes. Een ander vult aan: “Wat ben je moooooi.”

De tekst gaat verder onder de video.

Relatie geheim gehouden

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en). In januari maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Twee maanden later maakte de actrice het geslacht van de baby bekend.

Lees ook
Robin Martens zag ‘GTST’-ontslag totaal niet aankomen: ‘Ik moest het echt even laten bezinken’

Nog meer gezinsuitbreiding?

Wat Robin onlangs benadrukte, is dat ze – mocht het haar gegund zijn – het niet bij één kleintje wil houden. Als het aan de actrice ligt, krijgt ze in totaal drie kinderen. Maar daar denkt haar geliefde héél anders over.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram