Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Robin Martens na veroordeling: ‘Het was een hele heftige periode’

Robin Martens na veroordeling: ‘Het was een hele heftige periode’

Robin Martens na veroordeling: ‘Het was een hele heftige periode’

Robin Martens ging naar eigen zeggen door een zware periode, nadat zij eind vorig jaar werd veroordeeld voor het mishandelen van een agent. Zo vertelt de 27-jarige actrice gisteren in een interview met Shownieuws.

Onder invloed van alcohol

In het oorspronkelijke politiebericht stond dat een 27-jarige vrouw een agent zou hebben beetgepakt en meerdere malen in zijn gezicht zou hebben geslagen. Ze zou daarbij onder invloed van alcohol zijn geweest. Op beelden die op sociale media circuleerden, is te zien dat de voormalige Goede tijden, slechte tijden een slaande beweging richting een agent maakt. Robin ontkent echter dat zij de agent heeft geslagen. Zelf beweert ze dat ze de agent enkel zou hebben geduwd.

De actrice kreeg ondanks haar beweringen een taakstraf van 45 uur voor het gebruiken van geweld tegen een politieagent tijdens een uitgaansavond.

Heftige periode

Lees ook
Robin Martens in tranen bij ‘Beau’, maar Twitter is meedogenloos

En dat is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Aan Shownieuws vertelt ze dat ze een heftige periode heeft doorgemaakt. “Nu gaat het weer helemaal goed. Het was een hele heftige periode en ik ben ook oprecht heel erg blij dat ik dat in 2019 achter me heb kunnen laten.”

Toch wil de actrice niet te veel kwijt over de 45 uur durende taakstraf die ze kreeg. Zo wilde Robin op de vraag of ze de taakstraf al volbracht had, geen antwoord geven. “Daar wil ik liever nog geen uitspraak over doen, maar voor mezelf heb ik het wel afgesloten.”

Geen medelijden

In oktober schoof Robin nog aan bij de talkshow van Beau van Erven Dorens om daar over de het incident te praten. Hierin herhaalde ze emotioneel dat ze de agent niet zou hebben geslagen. Toch kon een groot deel van Twitterend Nederland geen medelijden voor haar opbrengen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: ANP