Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Te mooi om niet te delen: Robin Martens deelt prachtige nude foto van babybuik

Te mooi om niet te delen: Robin Martens deelt prachtige nude foto van babybuik

Te mooi om niet te delen: Robin Martens deelt prachtige nude foto van babybuik

We hebben gisteren ook al over de mooie babybuik van Robin Martens (29) geschreven, maar dat maakt niet uit. De nieuwste foto die ze vandaag heeft geplaatst is dan ook veel te mooi om niet te delen. Met nog een paar weken te gaan tot de geboorte van haar eerste kindje, plaatste de actrice namelijk een prachtige nude foto met haar babybuik. 

Robin Martens nude foto

“Like a butterfly, her wings unfolded! ? The most beautiful nude photo ever made with my little butterfly in my belly ?”, schrijft ze bij de prachtige foto. En haar volgers zijn dan ook razend enthousiast over haar post. Zo reageert iemand: “Wauw allemachtig wat mooie lichaam, prachtige foto.” Weer een ander zegt: “Een echt moedersbuikje.” Daarnaast reageren nog veel van Robins fans met “prachtig” of “wat mooi”. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Robin Martens ? (@robinmartensofficial)

Relatie geheim gehouden

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en). In januari maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Twee maanden later maakte de actrice het geslacht van de baby bekend.

Lees ook
Robin Martens deelt prachtige video van babybuik tijdens laatste loodjes zwangerschap: ‘Wat ben je moooooi’

Nog meer gezinsuitbreiding?

Wat Robin onlangs benadrukte, is dat ze – mocht het haar gegund zijn – het niet bij één kleintje wil houden. Als het aan de actrice ligt, krijgt ze in totaal drie kinderen. Maar daar denkt haar geliefde héél anders over.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress