Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Teddy of toch Rikki? Robin Martens laat volgers babynaam raden én heeft last van nesteldrang

Teddy of toch Rikki? Robin Martens laat volgers babynaam raden én heeft last van nesteldrang

Teddy of toch Rikki? Robin Martens laat volgers babynaam raden én heeft last van nesteldrang

Robin Martens vond het zaterdag nodig om haar hele huis op te ruimen, dat deelde de actrice op Instagram. “Opruim aanval #nesteldrang”, schrijft Robin bij een foto van de commode die vol met spullen ligt. 

Nesteldrang

Op een volgende foto ziet de commode er opgeruimd uit en zijn alle losse spulletjes verdwenen. “Is beter”, aldus de GTST-ster, die naar eigen zeggen last had van nesteldrang.

Naam raden

Robin deelt (gelukkig voor ons) heel veel van haar zwangerschap. Mooie foto’s van babybuik shoots zijn er dan ook genoeg te vinden op haar Instagram. Zo deelde de actrice gisteren weer een mooi plaatje, waarbij ze in het onderschrift haar volgers laat raden naar de naam van het meisje. Wat Robin’s fans vooral dachten waren de namen Rikki en Teddy, maar ze verzekerde dat die twee namen het in ieder geval níet gingen worden.

De tekst gaat verder onder de post. 

Relatie geheimhouden

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en). In januari maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Twee maanden later maakte de actrice het geslacht van de baby bekend.

Lees ook
Te mooi om niet te delen: Robin Martens deelt prachtige nude foto van babybuik

Nog meer gezinsuitbreiding?

Wat Robin onlangs benadrukte, is dat ze – mocht het haar gegund zijn – het niet bij één kleintje wil houden. Als het aan de actrice ligt, krijgt ze in totaal drie kinderen. Maar daar denkt haar geliefde héél anders over.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: STORY | Beeld: Instagram, Brunopress