Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Robin Martens zag ‘GTST’-ontslag totaal niet aankomen: ‘Ik moest het echt even laten bezinken’

Robin Martens zag ‘GTST’-ontslag totaal niet aankomen: ‘Ik moest het echt even laten bezinken’

Robin Martens zag ‘GTST’-ontslag totaal niet aankomen: ‘Ik moest het echt even laten bezinken’

Na acht jaar lang met veel liefde in de rol van Rikki de Jong te zijn gekropen in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, kreeg actrice Robin Martens (29) te horen dat het niet langer hoefde. Ze werd ontslagen en zag dat zelf totaal niet aan komen, iets dat haar wel even flink van de kaart bracht.

Pijnlijk moment

Dat vertelt ze tijdens een gesprek met fotograaf William Rutten voor zijn online videoserie Op De Gevoelig Plaat. Volgens de makers van GTST voegde de rol niks meer toe aan de serie. Een pijnlijk moment voor de actrice, want Robin was maar wat blij met werk voor ’s lands best bekeken soap.

Nare verrassing

“Het kwam eigenlijk best als een verrassing voor mij. Het was niet dat ik dacht: ik ga dit nog twintig jaar doen, ik ging daar niet vanuit. Maar ik zat nog zo lekker daar, het is één grote familie. Ik heb het echt even moeten laten bezinken”, aldus Robin. Toch ziet ze later in dat de makers het wel degelijk bij het juiste eind hadden. “Achteraf gezien was het heel goed dat ik eruit ging, ook op dat moment. Ik was op dat moment al opgebrand.”

Rikki de Jong

Acht jaar lang speelde Robin de rol van Rikki de Jong. “Ik zou in eerste instantie eigenlijk maar voor een half jaar blijven. Dan zou ik het ook nog kunnen combineren met school. Dat was namelijk wel de bedoeling, dat ik school af zou kunnen maken. Maar toen mocht ik vast blijven en was het niet meer te combineren. En je verhaallijn wordt ook groter. Ik ben heel erg blij dat ik mocht blijven, ik heb het heel erg naar mijn zin gehad.”

Lees ook
Robin Martens overspoeld met complimenten door foto van ontblote babybuik: ‘Plaatje ben je!’

Gezinnetje in de maak

De actrice is op dit moment hoogzwanger van haar eerste kindje samen met vriend Benjamin. Ze is op 1 augustus uitgerekend en in blijde verwachting van een meisje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress