Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Robin Martens deelt foto’s in zelfde jurk met én zonder bolle babybuik: ‘Bijzonder hoe je lichaam verandert’

Robin Martens deelt foto’s in zelfde jurk met én zonder bolle babybuik: ‘Bijzonder hoe je lichaam verandert’

Robin Martens deelt foto’s in zelfde jurk met én zonder bolle babybuik: ‘Bijzonder hoe je lichaam verandert’

Het duurt niet al te lang meer tot Robin Martens (29) haar eerste kindje in de armen kan houden. Begin april maakte ze met een prachtige foto van haar babybuik bekend al zes maanden in verwachting te zijn en verklapte ze het – als het haar gegund is – meer dan één kleine spruit te willen (al ligt de actrice wat betreft het aantal níet op één lijn met haar grote liefde Benjamin). Nu deelt de voormalige ‘GTST’-ster opnieuw een paar bijzondere foto’s, van haar veranderde lichaam van voor en tijdens de zwangerschap.

Zwangerschap Robin Martens

Op een drietal foto’s is te zien hoe Robin poseert in één en dezelfde jurk. “Toen en nu. Heel bijzonder hoe je lichaam verandert om ruimte te maken voor de baby”, schrijft ze erbij op Instagram. “Ze is zo gezellig aan het bewegen in mijn buik, dankbaar dat ik haar mag dragen voor negen maanden. Ik ben benieuwd welke sport onze kleine druktemaker leuk gaat vinden.”

Danseresje

De complimenten stromen binnen voor de moeder in spe. “Zo mooi! Prachtmama”, luidt een van de vele reacties. Ook heeft een fan wel een idee over welke sport de toekomstige dochter van Robin gaat uitoefenen. “Prachtig! Ik denk een danseresje.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Zwangere Robin Martens verklapt hoeveel kinderen ze wil (en ligt duidelijk níet op één lijn met haar vriend)

Relatie geheim gehouden

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en). In januari maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Twee maanden later maakte de actrice het geslacht van de baby bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram