Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voormalig GTST-ster Robin Martens deelt éindelijk foto met nieuwe liefde

Voormalig GTST-ster Robin Martens deelt éindelijk foto met nieuwe liefde

Voormalig GTST-ster Robin Martens deelt éindelijk foto met nieuwe liefde

De 26-jarige Robin Martens is verliefd en de hele wereld mag het weten! Daarom deelt ze een romantische kiekje maar haar nieuwe liefde Ryan Clarke.

Lees ook
Dit vond twitterend Nederland van de eerste uitzending van ‘GTST Classics’

Éindelijk een foto

Robin – bij het grote publiek bekend als Rikki de Jong uit GTST – is sinds oktober 2017 samen met atleet Ryan, maar deelt niet veel foto’s van hen samen. Robins volgers zijn dan ook erg enthousiast over het lieve plaatje dat ze plaatste op haar Instagram-pagina. “Mooi stel”, schrijft iemand. “Superleuk koppel”, vindt een ander.

Ex-vriend wel volop in beeld

Robin verbrak in april vorig jaar haar relatie met Dance Dance Dance-choreograaf Kenzo Alvares, die ze leerde kennen op de set van Everybody Dance Now. Ze waren twee jaar samen. Anders dan nu liet Robin haar social-volgers toen wél volop meegenieten van haar liefde.

Afscheid van GTST

In december vorig jaar nam Robin na zevenenhalf jaar afscheid van haar personage Rikki de Jong in Goede Tijden Slechte Tijden. “Het is niet mijn eigen keuze geweest”, vertelde ze hierover in een interview met RTL Boulevard. Maar hoewel het ‘wel even gek’ was om de serie te verlaten, heeft het haar ook een hoop leuke, nieuwe dingen gebracht. Zo heeft Robin tegenwoordig een eigen YouTube-kanaal en zit ze in de jury van het RTL-programma Time To Dance.

😋

Een bericht gedeeld door Robin Martens (@robinmartensofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still