Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zomerbaby onderweg! Robin Martens deelt nieuwe buikfoto én de uitgerekende datum

Zomerbaby onderweg! Robin Martens deelt nieuwe buikfoto én de uitgerekende datum

Zomerbaby onderweg! Robin Martens deelt nieuwe buikfoto én de uitgerekende datum

Robin Martens is zwanger en dat laat ze maar al te graag zien. Regelmatig verschijnt ze op Instagram in de mooiste outfits waarin haar babybump goed te zien is. Bij de posts stelt ze ook regelmatig vragen en vertelt ze leuke weetjes over haar zwangerschap. Dit keer maakt Robin Martens bekend wanneer ze uitgerekend is en daaruit kunnen we concluderen dat het een zonnige zomerbaby wordt!

Robin Martens uitgerekend

Robin poseert in een prachtige rode jurk en laat weten: “Slechts 5% van de baby’s ??  wordt geboren op de uitgerekende datum. Wie van mijn volgers heeft een baby gekregen op de uitgerekende datum?? ”

Augustus baby

De voormalig GTST-actrice vervolgt: “En voor de andere papa/mama-volgers, hoeveel weken kwam hij/zij eerder of later dan de uitgerekende datum? Ik ben benieuwd!?’ ” Vervolgens verklapt Martens: ‘Ik ben 1 augustus uitgerekend?..”

Lees meer
Zwangere Robin Martens in de wolken: ‘Na ‘GTST’-mama word ik nu echte mama van een wonder’

Grappen

Haar volgers geven massaal antwoord op de vragen van Robin, maar Maik de Boer kan het niet laten grappend achter te laten: “Mijne blijft al 5 jaar zitten ?.” Martens kan deze humor wel waarderen en reageert: “Hahaha ?❤️.”

De tekst gaat verder onder de foto. 

Relatie geheim gehouden

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. “We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen”, gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en). In januari maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Twee maanden later maakte de actrice het geslacht van de baby bekend.

GTST

Robin Martens is voornamelijk bekend van haar rol als Rikki de Jong in GTST, die ze van 2010 tot 2017 vervulde. Onlangs maakte de brunette tijdelijk weer haar opwachting in de soap, vanwege het huwelijk tussen haar soapvader Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: BrunoPress