Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Robin Martens onthult hoeveel kilo ze is aangekomen tijdens zwangerschap: ‘Dat vind ik helemaal niet erg’

Robin Martens onthult hoeveel kilo ze is aangekomen tijdens zwangerschap: ‘Dat vind ik helemaal niet erg’

Robin Martens onthult hoeveel kilo ze is aangekomen tijdens zwangerschap: ‘Dat vind ik helemaal niet erg’

In augustus is het dan eindelijk zover voor voormalig ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’-actrice Robin Martens, want met haar 37 weken is ze bijna uitgerekend. Net als veel andere vrouwen heeft de brunette wat zwangerschapskilo’s mogen verwelkomen. Maar, dat mag de pret zeker niet drukken voor deze mommy to be.  

Aftellen

Op haar Instagrampagina deelt Robin een prachtige foto van haar babybuik. Haar lichaam is versierd met vlinders en wordt daarbij gecomplimenteerd door haar lange bruine haren. De tekst bij de foto luidt: “Ik ben ongeveer twintig zwangerschapskilo’s aangekomen, maar dat vind ik helemaaaaal niet erg! Als onze liefste dochter maar een fijne negen maanden heeft gehad!”

De tekst gaat verder onder de foto. 

Reacties

Al snel wordt Robin overladen met complimenten van haar enthousiaste volgers. Zo reageert iemand: “Je bent prachtig zwanger! En nu al een trotse mama!” Weer een ander zegt: “Je straalt helemaal! Je ziet er super goed uit!”

Foutje?

Het aftellen is begonnen voor de voormalig GTST-ster, dus lang hoeven we niet meer te wachten op de naam van haar dochter. Hoewel we heel erg benieuwd zijn, gaf Robin al een tipje van de sluier. Of ja, dat dachten we… bij het uitzoeken van haar geboortekaartjes waren er namelijk drie namen te lezen: Teddy, Cleo en Bowie. Of dit slechts om een voorbeeld gaat of dat het mogelijk een van deze drie opties wordt voor hun dochtertje, wordt al snel duidelijk.

De tekst gaat verder onder de foto. 

Lees ook
Robin Martens zag ‘GTST’-ontslag totaal niet aankomen: ‘Ik moest het echt even laten bezinken’

Gezinnetje

Wat Robin onlangs benadrukte, is dat ze – mocht het haar gegund zijn – het niet bij één kleintje wil houden. Als het aan de actrice ligt, krijgt ze in totaal drie kinderen. Maar daar denkt haar geliefde héél anders over.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress