Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Robert Jensen maakt morgenavond zijn comeback op televisie!

Robert Jensen maakt morgenavond zijn comeback op televisie!

Robert Jensen maakt morgenavond zijn comeback op televisie!

Robert Jensen, bekend van radio en zijn televisieshow Jensen! maakt donderdagavond zijn comeback op RTL5 met het programma Jensen kiest voor Amerika. Voor dit programma trok de presentator maandenlang door de Verenigde Staten in de aanloop van de Amerikaanse verkiezingen.

Jensen is naar eigen zeggen “helemaal gefascineerd door de verkiezingen“, en dat is dan ook de reden dat hij besloot weer iets op televisie te doen. “Ik hoef niet per se op radio of tv, ik heb de spotlights niet nodig om een leuk leven te hebben. Ik heb het niet gemist”, zei Jensen vanuit New York tegen RTL Boulevard. 

Talkshow

De presentator was in 2011 voor het laatst op televisie te zijn met zijn eigen talkshow, waarin hij samen met Jan Paparazzi allerlei bekende Nederlanders en internationale sterren ontving, zoals Pim Fortuyn, Patty Brard, Jamie Oliver en Lionel Richie.

Robert Jensen stond toen vooral bekend om zijn grove humor, waarbij vooral voormalig televisiepresentatrice Viola Holt het regelmatig moest ontgelden.

Tegenstellingen

In Jensen kiest voor Amerika kiest Robert voor een serieuze, journalistieke aanpak en benadrukt de grote tegenstellingen binnen het land. “Dat er banen verdwijnen naar lagelonenlanden is niet alleen retoriek van politici, het is er ook daadwerkelijk te zien. Het is een eye-opener en in Amerika meer zichtbaar dan waar dan ook in Europa.”

 

Lees ook: