Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Robbie Williams open over cosmetische ingrepen

Robbie Williams open over cosmetische ingrepen

Robbie Williams open over cosmetische ingrepen

Knap, strak en fit: dat is het – vaak zwaar onrealistische – schoonheidsideaal anno 2016. Niet alleen voor vrouwen, ook mannen laten steeds vaker aan zich sleutelen.

De tijd dat mannen zich onverstoorbaar met een dikke pens, ernstig terugwijkende haarlijn en harige oren overgaven aan de tand des tijds is definitief voorbij. Eerder sprak Ronald den Boer al openlijk over zijn botox-behandelingen, een haartransplantatie bij mannen is allang geen taboe meer en nu doet ook Britse zanger Robbie Williams een duit in het zakje.

Kraaienpootjes

”Ja ik heb fillers gebruikt en wat botox en ik heb wat laten doen aan mijn kin”, bekent Robbie aan de Britse krant Daily Mail. ”Ik kan nauwelijks mijn voorhoofd nog bewegen.” De krant sprak Robbie Williams nadat hij de prijs Music Icon had opgehaald.

Robbie liet de rimpels in zijn voorhoofd en de kraaienpootjes bij zijn ogen opvullen met botox, voor de lijnen tussen zijn neus en mond koos hij juist voor fillers. Bovendien liet de 42-jarige zanger de huid op zijn wangen en kin laseren.

Wij weten niet zeker of we het echt een verbetering vinden…

Afbeeldingsresultaat voor robbie williams fillers botox

 

Lees ook:

 

Bron: Daily Mail, RTL Boulevard, Instagram @robbiewilliams