Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zijn Rob Kardashian en Blac Chyna alweer terug samen?

Zijn Rob Kardashian en Blac Chyna alweer terug samen?

Zijn Rob Kardashian en Blac Chyna alweer terug samen?

Never a dull moment with the Kardashians! Dat Rob qua drama niet onder doet voor zijn zussen, mag duidelijk zijn na het drama van afgelopen weekend. Hoewel alles vandaag alweer vergeven en vergeten lijkt te zijn. 

Heb je het gemist? Dan praten wij je even bij. Blac Chyna verliet dit weekend Rob Kardashian – en niet alleen nam ze babydochter Dream mee, maar ook alle spullen uit de babykamer en Rob’s eggos (Amerikaanse wafels uit de diepvries). Rob plaatste vervolgens een stuk of wat verslagen smeekbedes op Instagram – en het internet ontplofte. Vervolgens reposte Rob de memes die werden gemaakt over hemzelf, wat de geruchten van een publiciteitsstunt aanwakkerde. Rob bezwoer dat dit niet het geval was, Blac had hem écht verlaten en hij was verloren zonder zijn dochter. De posts zijn overigens inmiddels verwijderd.

“Fantastische moeder”

Gelukkig voor Rob heeft Blac inmiddels besloten om terug keren. Rob postte eerder vandaag dat hij zijn verontschuldigingen en beloofde hulp te gaan zoeken om over zijn problemen te praten. Hij vervolgde: “Bid alsjeblieft voor me en het spijt me, Blac Chyna. Je bent een fantastische moeder voor ons kind en ik hou van je.”

I am going to get better for you Dream. You are my life and gave me a new start on being a better me. Love you

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

❤️ @robkardashian

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Blac Chyna reageerde met een hartje – meer hebben wij anno 2016 niet nodig om onze conclusies te trekken: het stel is weer terug bij elkaar. Of het in het kader van de kerstgedachte was, of dat het duo voldoende extra kijkcijfers had vergaard, zullen we nooit weten, maar Blac is back en hopelijk blijft ze nog even. Maar echt.

 

Lees ook: