Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rivalen Linda en Sylvie tegenover elkaar in Linda’s Zomerweek

Rivalen Linda en Sylvie tegenover elkaar in Linda’s Zomerweek

Rivalen Linda en Sylvie tegenover elkaar in Linda’s Zomerweek

Zoals we al eerder schreven is Sylvie Meis te gast in het RTL4 programma Linda’s Zomerweek dat gepresenteerd wordt door Linda de Mol. Wat we er toen niet bij zeiden was dat er wat spanning is tussen Linda en Sylvie, het belooft dus een zeer interessante aflevering te worden.

Linda over Sylvie

In 2013 uitte de 52-jarige Linda in haar eigen tijdschrift Linda kritiek op de column van Sylvie. Ze gaf aan dat ze de columns van Sylvie niet graag leest, omdat ze niet in sprookjes gelooft. “De dure etentjes, helikopters en must-have truitjes van zeshonderd euro… I don’t give a damn”, aldus Linda.

Haar advies: “Vertel over de ochtends dat je op de foto moest maar je ogen, van het huilen, zo opgezwollen waren dat er geen make-up op kon”.

3 jaar later…

Nu, 3 jaar later zittend de twee dus tegenover elkaar in Linda’s Zomerweek. Zou dit voorval nog tussen hen in hangen of is het al lang verleden tijd? De twee presentatrices hebben elkaar in elk geval nog nooit eerder ontmoet en aangezien ze allebei een sterke persoonlijkheid hebben belooft het in elk geval een boeiende aflevering te worden.

Sylvie plaatste in elk geval heel enthousiast direct na de opnames al een kiekje op Instagram om haar deelname aan het programma aan te kondigen. De rest van de gasten werd later officieel in RTL Boulevard bekend gemaakt.

De Zomerweek van Linda is half augustus een week lang te zien op RTL4.

Bron: shownieuws.nl / grazia.nl

Lees ook:

Yes! Dít zijn alle gasten van Linda’s Zomerweek seizoen 4!

Nieuwe liefde voor Sylvie Meis?

Wow: Linda de Mol onherkenbaar op nieuwe cover