Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rita Ora steunt Justin Bieber

Rita Ora steunt Justin Bieber

Rita Ora steunt Justin Bieber

Afgelopen dinsdag kwam popster Justin Bieber (22) in erg slecht daglicht te staan, toen verschillende media schreven dat de zanger een fan in het gezicht had geslagen. Zangeres Rita Ora vindt echter dat Justin handelde uit zelfverdediging en heeft daarom haar steun betuigd.

Zelfbescherming
Het incident vond plaats toen de Canadese zanger onderweg was naar concertzaal Palau Sant Jordi, waar het concert plaatsvond van de lopende Purpose-tour van Justin. Terwijl de zanger in de auto zat, probeerde een jongen – zijn naam weten we inmiddels en is Kevin Ramirez – hem te raken. Dat was het moment dat Justin uithaalde naar de hysterische fan. Rita Ora zegt hierover in Metro: “Ik weet hoe het voelt als iemand je in je gezicht wil raken. Dan bescherm je jezelf.”

Een reflex
De 26-jarige zangeres vervolgde in het interview: “Ik spreek niet voor iedereen, maar ik ken Justin en zijn ongelooflijke achtergrond. Ik weet hoe het is om oncomfortabel en bang te zijn. Er zijn zeker weten momenten waarop fans de grens overschrijden, waardoor je dus bang bent. Het was een reflex van hem”,aldus de blondine.

Rita Ora werd bekend met haar hit R.I.P en How We Do (Party). In 2015 was ze een van de coaches van The Voice UK , en een jaar later schoof ze aan bij talentenjacht X Factor als jurylid.

🙋🏼

A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on

 

Bron: Telegraaf

Lees ook: