Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > RIP: Idols komt niet meer terug op televisie

RIP: Idols komt niet meer terug op televisie

RIP: Idols komt niet meer terug op televisie

De vernieuwde versie van de talentenjacht Idols die twee jaar geleden werd gelanceerd op RTL 5, komt niet meer terug op televisie. Dat heeft RTL besloten na het weinig succesvolle tweede seizoen. Hoewel wij het toch enigszins jammer vinden, is jurylid Jamai Loman er niet rouwig om.

Lees ook:
Idols-winnares Nina onthult ware reden achter haar werkloosheid

‘Heel erg goed’
Dat vertelde jurylid Jamai Loman vanmorgen vroeg op Radio 10 in de ochtendshow van Lex Gaarthuis. ‘Het was natuurlijk niet het succes dat men had gehoopt,’ aldus de man die vijftien jaar geleden Idols won. ‘Dit jaar gaat het sowieso niet meer gebeuren, anders had ik het wel geweten. Ik vind het niet jammer. Ik vind dat heel erg goed juist. Met succesvolle programma’s moet je heel even wachten, gooi er een seizoen tussen of kom helemaal niet terug, dat kan ook.’

Klaar met ‘afzeik-tv’?
Zijn we anno 2018 dan echt klaar met ‘afzeik-tv’, of zijn de concurrenten van de show, zoals The Voice en Holland’s Got Talent, dan toch te zwaar voor Idols? Waar we in het begin van de 00’s met miljoenen tegelijk thuisbleven om Henkjan Smits en Jerney Kaagman mislukte zangers en zangeressen de grond in te zien boren, lijken we daar tegenwoordig klaar mee te zijn. Terwijl andere RTL-talentenjachten nog steeds een zeer groot publiek aan zich weten te binden.

Nieuwe muziek
Loman brengt binnenkort, vijftien jaar na zijn debuutalbum (wie kan Step Right Up nog meezingen, jongens?), een nieuwe plaat uit. Hierop zingt hij naar eigen zeggen voor het eerst over persoonlijke dingen uit zijn leven, zoals zijn relatie.

Omdat we het programma tóch een beetje gaan missen, zetten we nog één keer een paar van de meest memorabele audities op een rij. #Genieten!

Wist je dat Rochelle, die in 2011 X Factor won en tegenwoordig af en toe nog best een toffe hit scoort, op haar 15e ook auditie deed op ‘de stip’?

Hoe hard heb je gelachen tijdens de auditie van Mark in het eerste seizoen van Idols?

Inmiddels verkoopt volkszanger Tino Martin gewoon een hele Ziggo Dome uit, maar voor zijn succes probeerde ook hij het (elf jaar geleden) bij Idols:

Graaassiaa… Do we need to say more?

Boris, misschien wel een van de beste zangers die ooit voorbijkwamen in het programma, won het tweede seizoen van Idols en doet het nog steeds best leuk. Zo werd een van zijn nummers gebruikt in de eerste Fifty Shades-film.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: ANP