Je bent hier: Home > Celebs > Ex-vriendin Rico Verhoeven wil Yolanthe-schade beperken (maar is totaal niet geloofwaardig)

Ex-vriendin Rico Verhoeven wil Yolanthe-schade beperken (maar is totaal niet geloofwaardig)

Celebs
Ex-vriendin Rico Verhoeven wil Yolanthe-schade beperken (maar is totaal niet geloofwaardig)

2020, nu al een bizar jaar op showbizzgebied. Het ene na het andere bekende koppel kondigt hun breuk aan en maandag brachten maar liefst twee koppels, onder wie Rico Verhoeven en zijn vriendin, hun break-up naar buiten. Met Jacky Duchenne was de kickbokser dertien jaar samen en kreeg hij drie kinderen, maar omdat de twee ‘uit elkaar gegroeid waren’, gooiden ze de handdoek in de ring (pun intended). Maar het was niet de breuk zelf die voor opschudding zorgde in medialand…

Rico’s relatie na 13 jaar over

Rico deed maandag lang en uitgebreid zijn verhaal in De Telegraaf, dat het niet langer werkte tussen hem en Jacky, en dat zelfs zijn boksprestaties leden onder de druk van de relatieproblemen. De twee hebben zich nog aan relatietherapie gewaagd, maar ook dat mocht niet meer baten. Natuurlijk, dat kan gebeuren na dertien jaar, dat weet iedereen. Maar na zo’n lange tijd samen zou het natuurlijk ook zo kunnen zijn dat één van de twee valt voor de charmes van een ander. En laat Jacky daar maandag nou enorm op hinten op Instagram…

Sneer van ex naar ‘nieuwe vlam’

Onder een post met twee video’s van niemand minder dan Yolanthe Cabau verscheen een opmerkelijke reactie van Jacky. In de video’s is te zien hoe Yo’s zoontje Xess Xava bloemen brengt en een kaarsje brandt bij het graf van opa Cabau. “Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!”, schreef Jacky daaronder. De reactie werd na enige tijd verwijderd, wat het hele verhaal nog verdachter maakte.

Liefde in Los Angeles?

Voormalig voetbalvrouw Yolanthe woont momenteel met zoontje Xess Xava in Los Angeles. Een plek waar Rico sinds een tijdje ook veel tijd doorbrengt, nu hij heeft besloten een acteercarrière in Amerika op te bouwen. Dat de twee elkaar daar tegenkomen of opzoeken, is op zich niet erg vreemd, maar als Rico inderdaad een giga valentijnsboeket bij Yolanthe heeft laten bezorgen, zou dat uiteraard opvallend zijn. Het verhaal is inmiddels in de kiem gesmoord. Soort van dan…

Jacky betuigt spijt

Na een korte reactie van Rico (“Ik stuur regelmatig attenties, zoals een bloemetje, merchandise of een gesigneerd boek, en deze comment was niet op z’n plaats”) schreef Jacky in een post op haar eigen instagramaccount een rectificatie – duidelijk op vriendelijk verzoek van haar kersverse ex. “Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop. Ik reageerde niet goed op de verzonden Valentijnsbloemen.” Naar eigen zeggen bekeek Jacky de video zonder geluid. Daarom dacht ze dat die bloemen voor Valentijnsdag waren bedoeld, maar dat bleek niet het geval. “Een impulsief foutje”, zo noemt ze het zelf.

Toch niet voor Yolanthe?

Rico liet na de commotie ook al weten dat de vork anders in de steel zat. “Jacky en ik zijn weliswaar al een tijd uit elkaar, maar wonen nog in een huis, omdat we nog een goede oplossing voor de woonsituatie moeten vinden. Elk contact met wie dan ook komt dan ineens in een ander daglicht te staan. Alleen hier was het niet op z’n plaats omdat het niet om deze persoon ging en al helemaal niet met de lading die het nu krijgt”, aldus de kickbokser. Ontkennen dat hij bloemen heeft laten bezorgen doet hij dus niet (hij benadrukt zelfs dat dit geen uitzondering is), alleen was Yolanthe volgens Rico niet de ontvanger en was Valentijn niet de reden. Toch opmerkelijk; tussen ‘een bloemetje als attentie’ en een boeket van 800 dollar zit in onze ogen een flink verschil.

Lees ook
Rico Verhoeven en vriendin na 13 jaar uit elkaar: is Yolanthe daar de reden van?

Ongeloofwaardige verklaring

Ook de verklaring van Jacky komt nogal vreemd en zelfs ongeloofwaardig over. Wie de video kijkt, wordt ook zonder geluid overduidelijk dat er een ‘graf’ met bloemen en kaarsjes in beeld zijn. De gedenksteen op de muur met de naam, geboortedag en sterfdatum van Yolanthe’s vader komt duidelijk voorbij en op de vloer valt in koeienletters ‘OPA’ te lezen. Daarnaast wordt er ook nog eens ingezoomd op een altaartje vol foto’s van de in 2007 overleden Xavier Cabau. Proberen Rico en Yolanthe dan toch een prille relatie ‘te verbloemen’ en heeft Jacky op haar donder gekregen voor het proberen te outten van de twee?

De ‘rectificatie’ van Jacky:

Jacky’s reactie onder Yolanthe’s video en de desbetreffende video:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Liefste 💞

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

De break-up post van Rico:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle, Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee